Het altseason komt eraan, suggereren winsten van Secret, Curve en Shiba Inu

De prijsactie op de altcoin-markt is al een paar dagen aan het stijgen waardoor de roep om een altseizoen steeds luider wordt. Bitcoin (BTC) blijft ondertussen consolideren onder zijn hoogste punt ooit in de buurt van het ondersteuningsniveau van $ 62.000. Bewegingen in altcoins concentreren zich vaak rond een specifieke groep van tokens, zoals meme-coins of gedecentraliseerde financiële protocollen.

Echter, in alle sectoren zijn er in de huidige markt stijgingen waar te nemen, wat mogelijk een teken is dat het altseason in feite aan het opwarmen is. De grootste winnaars van de afgelopen 24 uur waren Secret (SCRT), Curve (CRV) en Shiba Inu (SHIB), laten gegevens van Cointelegraph Markets Pro en TradingView zien.

Voor lancering van anonieme NFT’s werkt Secret samen met OpenSea

De Secret Network is een blockchain-protocol dat ingebouwde privacy voor gegevens voor slimme contracten en gedecentraliseerde applicaties biedt, aangedreven door zijn native SCRT-token. De marktomstandigheden voor SCRT zijn al enige tijd gunstig, volgens gegevens van Cointelegraph Markets Pro.

De VORTECS™-score is een algoritmische vergelijking van historische en huidige marktomstandigheden, afgeleid van een combinatie van datapunten, waaronder marktsentiment, handelsvolume, recente prijsbewegingen en Twitter-activiteit. Deze metriek is exclusief voor Cointelegraph.

De VORTECS™-score begon voor SCRT op 22 oktober te stijgen en bereikte een hoogtepunt van 79 op 24 oktober. Dit was ongeveer zes uur voordat de prijs in de komende twee dagen met 65% steeg om een nieuwe recordhoogte op $ 9,66 te vestigen. Na de lancering van de eerste anonieme non-fungible tokens (NFT’s) op de Secret Network, zag SCRT de stijgende prijs en het momentum.

De lancering van de eerste anonieme NFT’s op de Secret Network werd mogelijk gemaakt door een recente samenwerking met de grootste NFT-marktplaats OpenSea.

Ecosysteem van Curve wordt uitgebreid

Het Curve-ecosysteem heeft als native token CRV. Het is een gedecentraliseerde uitwisseling voor stablecoins en een geautomatiseerde marktmaker gebruikt om de liquiditeit op het protocol te beheren. Voordat de recente prijsstijging platsvond, begonnen VORTECS™-gegevens van Cointelegraph Markets op 25 oktober een bullish vooruitzicht voor CRV te detecteren.

De VORTECS™-score begon voor CRV op 25 oktober te stijgen en klom naar een hoogtepunt van 77 rond dezelfde tijd dat de prijs de volgende dag met 31,66% steeg. Het protocol blijft partnerschappen en integraties opzetten in het cryptocurrency-ecosysteem op meerdere laag-één en laag-twee netwerken, wat geleid heeft tot de stijgende prijs van CRV.

Een sociale club opgericht door Shiba Inu

Eind 2020 is Shiba Inu ontstaan als een meme-coin. Het is verder geëvolueerd tot een ecosysteem met de gedecentraliseerde ShibaSwap-uitwisseling en een eigen lijn van NFT’s voor de leden van de gemeenschap om te verhandelen. Op 24 oktober begonnen VORTECS™-gegevens van Cointelegraph Markets Pro een bullish vooruitzicht voor SHIB te detecteren, voordat de recente prijsstijging plaatsvond.

De VORTECS™-score voor SHIB begon op 23 oktober te stijgen en klom naar een hoogtepunt van 89 op 24 oktober. Dit gebeurde ongeveer zeven uur voordat de prijs de volgende twee dagen met 40,7% steeg om een nieuwe all-time high op $ 0,000049 vast te stellen. Na de introductie van de Shiboshi Social Club, die exclusief is voor Shiboshi NFT-bezitters en exclusieve voordelen biedt voor alle leden van de gemeenschap, vond de prijsstijging van SHIB plaats.

Nu staat de totale marktkapitalisatie van cryptocurrency op $ 2,621 biljoen en de dominantie van Bitcoin staat op 45%.

Het bericht Het altseason komt eraan, suggereren winsten van Secret, Curve en Shiba Inu verscheen eerst op CryptoClan.

All Dutch and English crypto news!

BTC price demands $63K flip as BlackRock CEO calls Bitcoin ‘legitimate’

BTC price gains from the weekend hold firm as Larry Fink confirms that he is no longer a Bitcoin "skeptic."

Tether hires Chainalysis’ chief economist for USDT usage reports

Tether has appointed Philip Gradwell as head of economics to improve transparency on USDT usage to regulators.

DePin Helium Mobile releases first post-roadmap progress update

Decentralized physical infrastructure networks represented the fourth most profitable sector for investors in the first half of 2024.

CME announces real-time indices for XRP

XRP has risen by over 23% in the last two weeks following the announcement from the CME and CTF that they will be providing reference...

Beste exchanges

Koop je crypto bij Bitvavo