BTC Direct

BTCDirect is een in Nederlandse broker waar je diverse crypto coins kunt kopen en verkopen. BTCDirect is in 2013 opgericht en daarmee 1 van de oudste crypto bedrijven in Europa, 1 van het eerste uur. Op dit moment zijn er meer dan 1 miljoen gebruikers geregistreerd.


Waarom moet ik voor BTCDirect kiezen?

1. BTCDirect is heel gebruiksvriendelijk, snel, veilig en je kunt via Ideal betalen
Ben je geïnteresseerd in het kopen van cryptocurrency dan ben je bij BTCDirect aan het juiste adres. Je kunt gebruik maken van de volgende betaalopties.

  • IDEAL
  • Banktransfer
  • Bancontact
  • Creditcard

In Nederland wordt het meeste betalingsverkeer momenteel via Ideal gedaan en ook BTCDirect maakt hier dus gebruik van. Zo kun je eigenlijk in slechts een paar minuten je (eerste) crypto kopen.

2. Gebruiksvriendelijkheid
Nog een heel groot voordeel van BTCDirect is de gebruiksvriendelijkheid. BTCDirect heeft alles in het werk gesteld om zo toegankelijk mogelijk te zijn en het mag dan op recht ook één van de meest gebruiksvriendelijke crptobeurzen genoemd worden.

Het kopen en verkopen werkt heel eenvoudig. Na registratie selecteer je de munt die je wilt kopen, vervolgens het bedrag en je komt in het scherm zoals hieronder afgebeeld staat terecht. Je vult de orde verder in en zo heb je met slechts een beperkt aantal handelingen je crypto gekocht. Het verkopen werkt op precies dezelfde wijze.

BTCDirect orderformulier

3. Crypto kopen vanaf 10 euro
Nog een bijkomend voorbeeld is dat je al slechts met een bedrag van 10 euro crypto kunt kopen bij BTCDirect. In tegenstelling tot de meeste exchanges/brokers ligt dit bedrag hoger maar hier kun je dus al met een kleiner bedrag instappen om Bitcoin, Ethereum, Ripple en tal van andere coins te kopen. Verder beschikt BTCdirect ook over een uitstekende klantenservice en zijn ze altijd erg up-to-date met het plaatsen van het laatste crypto nieuws. Ook plaatsen zij zowat dagelijks een nieuwe vlog met hierin de stand van de koersen en wordt het laatste nieuws besproken in crypto land.


Instructievideo crypto kopen met IDEAL

Mocht het toch niet helemaal duidelijk zijn hoe je crypto koopt bij BTCDirect kijk dan onderstaande video. Hierin wordt uitgelegd hoe je crypto kunt kopen/verkopen via Ideal.