Enjin

Wat is Enjin Coin?

Enjin coin is een cryptomunt bedoeld voor de gaming industrie. Achter deze oprichting van het team van Enjin zit de gedachte dat dit de coin moet worden en zijn die binnen de gehele gamebranche gebruikt gaat worden. Hiernaast wordt ook een alles in 1 platform aangeboden voor de ontwikkeling van je eigen game. Dit is dan gebaseerd op de blockchain technologie. Het platform zelf is kosteloos en iedereen mag en kan er gebruik van maken
In 2019 hadden ze maar liefst 250.000 aangesloten gaming-communities. Daarnaast zijn er 20 miljoen geregistreerde gamers op het platform. Hiermee kunnen we Enjin dus meer dan serieus nemen. Een coin om dus goed in de gaten te blijven houden

Tegenwoordig kunnen gamers in veel van de spellen die zij spelen spullen van elkaar kopen om bijvoorbeeld hun karakter waarmee ze spelen in de game te verbeteren. Denk bijvoorbeeld aan het razend populaire Fortnite. Maar het zou natuurlijk ook super tof zijn als je ook kris kros kunt gaan ruilen. Dus tussen 2 totaal verschillende games. Denk daarbij aan jou geweer bij Fortnite die je wilt ruilen tegen Lionel Messi op Fifa. Wat Enjin met zijn platform wil bewerkstelligen is om deze verbintenissen mogelijk te maken. Dit doen zij door de ruil objecten binnen de game te tokenizen. Hierdoor ben jij daadwerkelijk bezitter van dit item in de game. Dit gaat verder dan dat alleen mensen in de game kunnen zien dat jij dit item bezit, jawel de hele wereld kan zien dat je je eigen zwaard hebt gemaakt. Je bent dus zelf in control over het item dat je wilt maken ipv dat je moet afwachten welke mogelijkheden de gamemaker heeft bedacht.

Daarnaast maak je van gaming items ook echte items met een waarde doordat je ze kunt omsmelten tot Enjin coins en hiermee in de echte wereld weer euro’s voor terug kunt krijgen. Andersom is dat natuurlijk ook mogelijk, waarmee de economie van de gaming en echte wereld met elkaar letterlijk in verbinding staan. Alle transacties worden netjes op de Blockchain bijgehouden en zijn voor iedereen inzichtelijk.

Wie heeft Enjin coin opgericht?

Het bedrijf achter Enjin Coin is het met dezelfde naam dragende Enjin uit Singapore. Het is een groot online platform voor het creëren van games. Het bestaat al sinds 2009 en heeft elke maand maar liefst 60 miljoen bezoekers. Daarnaast worden er maandelijks miljoenen dollars aan transacties verwerkt. De droom van Enjin is, om de bijhorende token in alle aangesloten gaming-websites te integreren. In 2019 waren dit er dus al 250.000. De Ceo van Enjin is Maxim Blagov. Hij heeft een rijk verleden op het gebied van creative direction, project management en UX design. Ook is hij een expert op het gebied van Strategy development voor grote interactieve applicaties. De andere oprichter en dus Co Founder is Witek Radomski. Hij is expert op het gebied van Technical Engineering. Daarnaast heeft hij ook veel ervaring in software ontwikkeling en ook de implementatie en integratie daarvan.

Voordelen van Enjin Coin

Veiligheid en vertrouwen in de gaming wereld doordat er ook een Blockchain is verbonden. Je kunt zelf een item creëren in de gaming wereld en bent hier ook zelf de eigenaar van. Daarnaast kun je deze ook ruilen voor andere items uit een totaal andere game. Er wordt een software development kit speciaal voor gaming developers aangeboden. Fraude binnen de games word tegengegaan en getackeld. Een asset in een game heeft nu ook een betaalwaarde in de echte wereld.

Koers Enjin coin en Enjin coin kopen

Enjin coin is op verschillende exchanges te kopen. Wij adviseren hierin Bitvavo. Dit is een betrouwbare Nederlandse exchanges en tevens de goedkoopste. Direct Enjin kopen, dat kun je hieronder doen. Je wordt direct doorgelinkt naar de website van Bitvavo.