Terra LUNA

Wat is Terra LUNA?

Het zal je vast niet ontgaan zijn dat de crypto markt zeer volatiel is. Per dag zijn schommelingen van 10 procent plus en 10 procent min niets om vreemd van op te kijken. Alle cryptocurrencies zijn onderhevig aan zware schommelingen in de koersen. Voor iemand die actief handelt is dit natuurlijk ideaal om winsten te kunnen pakken. Maar voor de algemene persoon vormt dit een belemmering voor de acceptatie van cryptogeld als betaalmiddel.

Als ondernemer wordt je niet graag betaald met een digitale munt die een dag later 10 procent minder waard kan zijn.
En ga je kijken naar grote uitgaven zoals een auto of een hypotheek dan is dit probleem nog groter. Maar gelukkig biedt Terra hier de oplossing voor. Het team van Terra gelooft in het feit dat een elastisch monetair beleid de oplossing is voor stabiliteit van cryptocurrencies.  Een sterk fiscaal beleid kan dan ook zorgen voor de acceptatie van nieuwe cryptocurrencies. Er wordt zo dus een sterk efficiĆ«nt fiscaal bestedingsregime gecreĆ«erd.

LUNA is de token die draait op het Terra netwerk en wordt gebruikt voor Staking om het netwerk, het beheer en onderpand van Stablecoins te beveiligen. We kunnen LUNA dus het ruggengraat en fundament van het Terra netwerk en eco systeem noemen.

Wie heeft Terra LUNA opgericht?

Het bedrijf achter LUNA is gevestigd in Zuid Korea. De oprichting geschiedde in 2018. Hier waren 2 personen verantwoordelijk voor te weten: Do Kwon en Daniel Shin. Ze wisten al gauw investeerders zoals Coinbase en Ventures te trekken waardoor het start kapitaal al vlug rond de 32 miljoen dollar lag. Hiermee konden ze hun project ontwikkelen. Hieruit volgende dan ook de coin LUNA.

Koers Terra LUNA en Terra LUNA kopen

Terra LUNA is op verschillende exchanges te kopen. Wij adviseren hierin Bitcoinmeester. Dit is een betrouwbare Nederlandse broker waar je veilig en snel crypto kunt kopen. Direct Terra LUNA kopen, dat kun je hieronder doen. Je wordt direct doorgelinkt naar de website van Bitcoinmeester.