24-11-2021. We naderen het einde van het kalenderjaar 2021 en alhoewel de crypto markt na een nieuwe piek van Bitcoin (69000 dollar) 2 weken terug wat aan teruggeven is zijn er nog altijd wel coins die tegen de markt in bewegen. 1 van de coins is Crypto.com (CRO). CRO is de native cryptocurrency van het crypto platform Crypto.com zoals bv. BNB dat is van Binance. CRO is een crypto betaal- en uitwisselingsplatform die indien gewenst een interface biedt voor handelaren om crypto-activa op hun site mogelijk te maken.

De koers van deze maand gaat momenteel door het dak. Alleen al afgelopen week steeg de koers van deze coin met ruim 90 procent. Als we het koersverloop van de laatste 3 maanden er bij nemen zien we zelfs een prijsstijging van 375 procent, en van de afgelopen 3 maanden zelfs meer dan 500 procent. Een cryptocurrency die dus absoluut de aandacht verdient.

De explosieve prijsgroei van Crypto.com kwam nadat het bekend maakte dat het voor maar liefst $700 miljoen de nieuwe naamgever wordt van het imposante en populaire Staples Center in Los Angeles. Dit is één van de bekendste sport- en entertainmentlocaties in de Verenigde Staten. De nieuwe naam van dit stadion is de Crypto.com Arena. Crypto.com heeft sowieso veel met sport. In Nederland kennen we het vooral van de Formule 1 waarbij Crypto.com oa op de auto’s van het Aston Martin Cognizant F1 Team prijken (Sebastian Vettel en Lance Stroll). Tevens is het ook sponsor van de Formule 1 zelf wat zichtbaar is door middel van boarding reclame bij de verschillende race circuits.

Een interessante coin dus waarvan men zegt dat die nog veel verder kan exploderen. Kijk hieronder naar het koersverloop van Crypto.com (CRO).

Website Crypto.com:  https://www.crypto.com

Twitter Crypto.com: https://twitter.com/cryptocom

Koers Crypto.com (CRO)

Koop CRO bij Bitcoinmeester