Theta Fuel

Week 23 Theta Fuel is verkozen tot nieuwe coin van de week. Dit heeft het te danken aan de explosieve stijging die deze gas (verbranding)token van de Theta Network coin de afgelopen week heeft doorgemaakt. Terwijl Bitcoin vorige week aan het dalen was en eigenlijk de gehele markt met zich meetrok was Theta Fuel de vreemde eend in de bijt. De altcoin steeg explosief en wist met 68 dollarcent zelfs een nieuwe all time high neer te zetten. De coin was meer dan 150 procent gestegen in 2 weken tijd. Na deze stijging en het verbreken van de all time high kreeg Theta Fuel te maken met een pullback. De koers leverde in de dagen daarna flink in en kwam uit op 40,6 dollarcent alvorens Theta Fuel de weg naar boven weer wist te vinden. De coin tikte vannacht de 60 dollarcent opnieuw aan, maar inmiddels is de coin terug gebounced en staat deze op een koers van rond de 53 dollarcent.

Vermoedelijk heeft Theta Fuel de stijging te danken aan het feit dat op 30 juni een grote upgrade uitgerold gaat worden voor Theta. Theta mainnet 3.0 welke eigenlijk al in april zou hebben plaatsgevonden is uitgesteld naar 30 juni toe en dat is natuurlijk al snel. De beloningen die je krijgt voor het staken van Theta en Theta Fuel worden verhoogd met de uitrol van mainnet 3.0. Om te kunnen staken heb je 1000 Theta token of 10000 Theta Fuel’s nodig dus het zou kunnen zijn dat men deze token wilt inslaan om straks optimaal te kunnen profiteren hiervan. Ook kun je beloond worden met Theta Fuel als je bandbreedte beschikbaar stelt aan het Theta netwerk. Deze bandbreedte wordt dan gebruikt om het gedecentraliseerde video distributienetwerk te ondersteunen.

Website Theta Fuel: https://www.thetatoken.org/

Twitter Theta Fuel: https://twitter.com/theta_network

All Dutch and English crypto news!

Donald Trump vows to end Joe Biden’s ‘war on crypto’

United States Presidential candidate Donald Trump reiterated his intention to take a more favorable stance towards cryptocurrency compared to the current Biden administration.

Bitcoin whale watching is ‘useless’ for information — Traders

Bitcoin whale watching is “good for social media” but not for valuable analysis, according to traders.

Binance co-founder beseeches Elon Musk to address cryptocurrency scams on X

According to Yi He, “a significant amount of money” was lost when X.com users were tricked by an impersonation scam.

Musk promises ban on Apple, Greenpeace calls for Bitcoin’s PoS, and other news: Hodler’s Digest, June 9-15

Elon Musk threatens to ban Apple devices if they integrate with ChatGPT, Greenpeace calls for a shift in Bitcoin’s consensus mechanism, and more.

Beste exchanges

Koop je crypto bij Bitvavo