Safemoon

Week 17 2021

Bij waarkoopikmijncrypto.nl behandelen we elke week een crypto munt die het in onze ogen verdient om coin van de week te zijn. Dit hoeft niet per definitie een coin te zijn waarvan wij denken, die heeft een enorme groeipotentie, of een coin die enorm is gestegen maar zoals in dit geval een coin waarover iedereen het heeft. In dat opzicht zou ook Dogecoin de titel “coin van de week” kunnen krijgen want de community coin is ook gigantisch populair en heeft ook een mega grote stijging doorgemaakt, mede dankzij de Tweets van Tesla oprichter Elon Musk.

De reden dat we voor Safemoon kiezen is omdat deze coin nieuw is en de afgelopen week werkelijk met alles door het dak ging. In slechts 53 dagen weet Safemoon al naam te maken in de cryptowereld waarvoor het alle lof verdient, met name de marketing afdeling van Safemoon. Op Twitter heeft het inmiddels al meer dan 380k volgers. Het aantal hoddlers die Safemoon bezitten bedraagt al meer dan 1.2 miljoen en de totale marketcap bedraagt zo’n 1.8 miljard dollar.

Wat is Safemoon nu eigenlijk?
Safemoon is opgericht als een token voor investeerders, waarbij je gestraft word als je deze verkoopt en je 12 procent fee betaald. Deze fee komt deels terug bij hoddlers, en deels worden de tokens verbrandt. Hierdoor moet schaarste ontstaan op de langere termijn en de waarde dus gaan stijgen. Wat het uiteindelijk doel is van Safemoon is letterlijk met iedereen aan boord fiancieel gezien naar “de maan gaan”, maar hoe het dat wilt gaan bereiken technisch gezien is nog onduidelijk, want er is nog geen whitpaper voorhanden. Pas dan krijgen we een beter beeld over dit project. Afgelopen week maakt Safemoon een koersstijging mee van meer dan 1000 procent waarna het daarna ook hard terugviel na geruchten dat het niet meer dan een scam coin of piramide spel is. Via een videoboodschap sprak Safemoon de geruchten tegen en onderbouwde het ook de beschuldigingen waarna de coin in een voorlopig iets rustiger vaarwater terecht kwam wat betreft de koers. Op Bitmart ligt de koers van 1 Safemoon momenteel op 0,00000668 dollar.

Afgelopen week berichtte Safemoon dat het op 2 nieuwe exchanges gelist zal worden, wat inmiddels is gebeurd. Op Gate.io en ZBG exchange kun je nu ook Safemoon verhandelen. De meest gebruikte platforms voor nu zijn Bitmart en Pancakeswap .
Ook onder de BN’ers begint Safemoon aan populariteit te winnen. DJ Afrojack twitterde deze week nog over deze nieuwe coin.

Website Safemoon: https://safemoon.net/

Twitter Safemoon: https://twitter.com/safemoon

All Dutch and English crypto news!

Plaintiffs amend complaint in Tether lawsuit for alleged USDT scheme

The class-action lawsuit alleges Tether and Bitfinix conspired to manipulate crypto market prices.

Bitcoin’s top 100 ‘dustiest’ wallets contain over $88M in BTC

More than $88 million is held in the top 100 Bitcoin wallets, which are classified as containing a “minuscule amount” of BTC.

SEC directs final S-1 submissions for Ether ETFs with target launch on July 23

SEC mandates final S-1 filings for Ether ETFs by July 16, launch set for July 23. Invesco, Galaxy set fees at 0.25%; VanEck, Franklin Templeton at...

Ether could outperform Bitcoin after spot ETF launch: Kaiko

According to Bloomberg analyst Eric Balchunas, the highly-anticipated Ethereum ETFs could launch in the United States by July 23.

Beste exchanges

Koop je crypto bij Bitvavo