Zijn Shiba Inu whales aan het verdwijnen? Het aantal grote transacties van SHIB daalt aanzienlijk

De laatste ontwikkelingen op de Shiba Inu-markt wijzen op een opvallende verschuiving, met een aanzienlijke daling van 15% in grote transacties. Hoewel Shiba Inu momenteel een opwaartse beweging maakt, roept het gebrek aan betrokkenheid van whales serieuze vragen op over de stabiliteit van de token.

Banner Shiba 1

Analyse van on-chain metrics

Recente on-chain gegevens laten een afname zien van 15,66% in transacties boven de $100.000, wat een flinke vermindering van activiteit van whales suggereert. Deze afname kan duiden op een lager vertrouwensniveau onder grote investeerders of een verschuiving in strategie naar kleinere, minder opvallende transacties.

Implicaties voor de prijs

Deze ontwikkelingen hebben mogelijk invloed op de prijsdynamiek van Shiba Inu in de nabije toekomst. De token consolideert momenteel binnen een steeds nauwer wordend prijsbereik, wat wijst op een mogelijke volatiliteitspiek in het verschiet. Hoewel een afname in whaletransacties tijdelijk de prijsstabiliteit kan bevorderen, suggereert de consolidatiefase dat een uitbraak op handen is.

Voorspellingen voor de toekomst

Verschillende AI-tools hebben voorspellingen gedaan over de prijs van Shiba Inu in 2025, waarbij de meningen variëren. Hoewel sommige voorspellingen optimistisch zijn over een aanzienlijke groei, benadrukken anderen het uitdagende karakter van het voorspellen van de prijs van SHIB. Crypto influencer DelCrxpto is in iedergeval wel enthousiast over de toekomst van SHIB.

All Dutch and English crypto news!

Stablecoin market cap rises to 2-year highs as dominance slides to 6%: CCData

After eight consecutive months of ascent, the stablecoin market capitalization has risen to a 24-month high of $161 billion in May.

Argentina’s Milei meets top tech CEOs to boost business relations

Libertarian Argentina has “enormous possibilities” under his leadership, Milei tells Sam Altman.

US Treasury report outlines potential financial risks of NFTs

The government department outlined potential concerns with the NFT market, including terrorist financing, theft, and funding nuclear proliferation.

Bank of Israel launches “Digital Shekel Challenge” to innovate CBDC payment systems

Bank of Israel has launched “Digital Shekel Challenge” to develop CBDC payment solutions. Participants of the challenge will access a prototype system to create innovative digital...

Beste exchanges

Koop je crypto bij Bitvavo