Zelfs toen transacties sinds 2017 het laagste niveau bereikten, is Dogecoin populairder dan ooit

De transactieniveaus van Dogecoin (DOGE) zijn het laagste sinds 2017, maar toch is de kracht van de Dogecoin-meme sterk. Deze week hebben meerdere bedrijven geprobeerd DOGE-adoptie te krijgen. Robinhood is een van deze bedrijven, die bevestigde dat het volgende maand een nieuwe crypto-wallet-functie in zijn app zou uitrollen die DOGE-stortingen en opnames ondersteunt.

Eerder vandaag gaf Billy Markus, de mede-maker van de meme-munt die niet langer aan het project werkt, een verklaring via Twitter. Markus gaf onder andere aan dat het oké is om nu overdreven te reageren want Robinhood-wallets vormen groot nieuws voor Dogecoin. Verder dat het echte nut van cryptocurrency beschikbaar wordt voor zoveel gebruikers.

$ 384 miljoen aan onroerend goed kopen met DOGE

RedSwan, het commerciële onroerend goed tokenisatie platform, maakte op woensdag bekend dat het Dogecoin zou accepteren voor twee digitale onroerend goeddeals op zijn marktplaats. In twee hoogbouwappartementen wordt met een totale waarde van $ 384 miljoen, gefractioneerd eigendom door het bedrijf aangeboden. Edward Nwokedi, RedSwan-CEO, zei dat voor Dogecoin een belangrijke overgang plaatsvindt van een ‘meme-munt’ naar rechtmatige institutionele en transactionele use-cases.

APLO en LHOK zijn de namen van de twee digitale onroerend goeddeals en nemen minimale investeringen van $ 1.000, ongeveer 4447 DOGE op het moment van publicatie. Op jaarbasis bieden de deals een gericht intern rendement voor investeerders van respectievelijk 26% en 19%. Adam Aron, CEO van AMC Entertainment, hield op dezelfde dag een peiling onder 140.000 mensen via Twitter.

Aron hield een peiling met de vraag of DOGE moet worden toegevoegd aan de plannen van het bedrijf om tegen eind 2021 cryptobetalingen voor tickets te ondersteunen. Van de vier geboden opties kreeg, “Yes, for sure do it”, 68,1% van de stemmen. Aron verklaarde, na de overweldigende steun voor DOGE in de peiling, toen dat het duidelijk is dat mensen vinden dat AMC Dogecoin moet accepteren.

Hij gaf verder aan dat ze nu moeten uitzoeken hoe ze dat kunnen doen en dat de voorstanders het moeten blijven volgen. Voor het ondersteunen van de brede acceptatie stemde voormalig DOGE “CEO” Elon Musk in om te pleiten voor een verlaging van de DOGE-vergoedingsstructuur.

Transactieniveaus liggen laag

Deze week ging de hype overstag. Toch zijn de DOGE-transactieniveaus gedaald tot een dieptepunt dat sinds december 2017 niet meer is gezien. Het aantal dagelijkse DOGE-transacties is voor het eerst in vier jaar gedaald tot 16.000, volgens gegevens van BitInfoChart. Een groot verschil wordt met dit cijfer gevormd met de DOGE-manie die in april van dit jaar de cryptomarkt overspoelde, die leidde tot piek 24-uurs transactieniveaus van 140.000.

In de prijs en marktkapitalisatie van DOGE wordt het gebrek aan on-chain-activiteit teruggezien. Sinds het hoogste punt ooit van $ 0,73 midden mei, daalde de prijs hierbij met 69% om op het moment van publicatie op $ 0,22 te zitten.

Het bericht Zelfs toen transacties sinds 2017 het laagste niveau bereikten, is Dogecoin populairder dan ooit verscheen eerst op CryptoClan.

All Dutch and English crypto news!

Bitcoin is the only decentralized currency, Tether CEO says

The CEO of the company behind the world’s largest stablecoin, Tether (USDT), believes that Bitcoin is the only unstoppable cryptocurrency.

Tokenizing music catalogs: The next frontier for Web3 and the music industry

At the Proof of Talk 2024 conference in Paris, Serio Mottola, the CEO of Music Protocol, advocated for integrating blockchain technology into the already established...

Bitcoin price tracks $68K as ‘chicken’ crypto market shrugs off US PPI

Bitcoin and altcoins are unmoved by a significant inflation slowdown, as shown in the latest U.S. macro data.

Bitget COO Apprentices Showcase Talent at the University of Nicosia Event

Victoria, Seychelle, June 13th, 2024, Chainwire Bitget, a leading cryptocurrency exchange and Web3 company, is excited to announce the participation of its COO Apprentices in a...

Beste exchanges

Koop je crypto bij Bitvavo