Wenn Lambo: koop een NFT en krijg er een Lamborghini van 500.000 dollar bij

Donderdag 18 november werd een custom-painted Lamborghini Aventador SV ter waarde van 500.000 dollar gepresenteerd in Amsterdam. De Nederlandse artiest Pablo Lücker is verantwoordelijk voor de artwork en heeft speciaal voor de gelegenheid digitale kunst gemaakt. Deze wordt uitgebracht als NFT. Het mooie is dat als jij de NFT koopt, je de Lambo erbij krijgt!

Lamborghini wordt overal geleverd

De aankondiging vond plaats tijdens de Master EXPO in de Rai in Amsterdam. De NFT is gemaakt door Envoy Network, de koper van deze NFT wordt de trotse eigenaar van het unieke ‘Wen Lambo’-kunstwerk en ontvangt de op maat gespoten Lamborghini. Het maakt niet uit waar je woont, de Lambo wordt geleverd door luxe-autodealer VDM Cars.

Foto: Milan Gino

De lancering was in handen van autoliefhebber en presentator JayJay Boske. Na een korte presentatie zette Pablo Lücker zijn handtekening op de Lamborghini Aventador SV en was de auto klaar om geveild te worden.

Over Pablo Lücker

Lücker is een artiest uit Roermond. Hij maakte eerder onder andere designs voor Ray-Ban en W Hotels en staat bekend om zijn opvallende handschrift, het zogenoemde ‘Dream script’, waarmee hij emoties op visuele wijze uitdrukt in plaats van met letters. Na de Wen Lambo veiling worden er ook 1.000 unieke Pablo Lücker X ENVOY NFT’s gelanceerd, die toegankelijker zijn voor de hele community.

Wat zijn NFT’s?

NFT betekent Non Fungible token, in het Nederlands is dit een niet vervangbare token. Een NFT wordt gezien als de registratie van het eigendom van een digitaal object op een blockchain. Deze tokens zijn ‘niet vervangbaar’ omdat ze een uniek object vertegenwoordigen, maar ook omdat de token zelf uniek is.

Het is het ‘niet-vervangbare’ deel dat er echt toe doet voor de potentiële waarde van NFT’s, aangezien niet-vervangbaar betekent dat elke NFT een andere identiteit heeft en niet zomaar kan worden ingewisseld voor een andere. Dat is een groot verschil met bitcoin of de euro. De ene bitcoin is precies zoals de andere, net zoals de ene euro precies hetzelfde is als de andere, dus het maakt niet uit welke euro je bezit.

When Lambo

Wanneer de cryptocurrency koersen op het punt staan ​​te stijgen, is het standaard praktijk om te grappen met de meme ‘When Lambo.’ Ofwel, wanneer heeft de houder van de cryptocurrency genoeg winst gemaakt om er een Lamborghini van te kunnen kopen.

The post Wenn Lambo: koop een NFT en krijg er een Lamborghini van 500.000 dollar bij appeared first on BTC Direct | Nieuws.

All Dutch and English crypto news!

Celsius creditors vote in favor of reorganization plan

The creditors involved in the Celsius bankruptcy case have voted in favor of a plan that will see funds returned to them as well as...

Crypto exchange Binance reopens exchange services in Belgium

Crypto exchange Binance has reopened registrations and access to its products and services for its Belgian crypto users again -  three months after the exchange...

Vitalik Buterin’s Privacy Pool idea is interesting, but it’s just the start

By now, most of the cryptosphere has heard of Privacy Pools - a project launched this year by Ameen Soleimani, a well-known developer and founder....

Crypto bills could be delayed as many prepare for US gov’t shutdown

The United States government could be shut down in the next 7 days with House Speaker Kevin McCarthy facing political pressure from members of his...

Beste exchanges

Koop je crypto bij Bitvavo