Weer airdrop voor XRP-houders, deze keer van Songbird, testnetwerk van Flare

Flare Network zegt dat binnen korte tijd XRP-houders een extra airdrop kunnen verwachten. Hugo Philion, oprichter en chief executive van Flare, zegt dat het bedrijf van plan is om in de komende zes weken een netwerk genaamd Songbird uit te brengen.

Proeftuin voor ontwikkelaars

Het protocol is ontworpen als een “kanarienetwerk” dat wordt gebruikt als proeftuin voor ontwikkelaars. Het wordt een operationele blockchain met een vast tokenaanbod van de native token Songbird (SGB). SGB ​​zal worden verdeeld onder dezelfde XRP-houders die het Spark (FLR) -token zullen ontvangen, op basis van een momentopname van het netwerk van eind 2020.

Testen voor Flare

Philion over Songbird:

‘Songbird moet niet worden beschouwd als een productieklaar netwerk. Het is bedoeld voor het testen van de integriteit van het voorgestelde productienetwerk (Flare), voorgestelde governance-updates in de loop van de tijd, de Flare-kernprotocollen en dApps die op Flare worden gelanceerd. Het Flare-team belooft niet om de ondersteuning of ontwikkeling van Songbird in de toekomst voort te zetten.’

Nou, dat klinkt hoopvol.

Alles moet kapot!

‘Het team van Flare en de verschillende teams die hun dApps op Songbird testen, zullen actief proberen bugs en andere problemen te vinden en te exploiteren en het netwerk te breken. Houd er daarom rekening mee dat Songbird gepaard gaat met een potentieel voor verlies van levendigheid, tokenverlies en risico dat mogelijk groter is dan de implementatie van het hoofdnet.’

Ofwel, Songbird is een testnet waar het de bedoeling is dat je juist alles kapot mag maken. Wat dat doet met de waarde van de gratis cryptocurrency SGB is interessant om te volgen. Hoe slechter het netwerk presteert, des te hoger de koers?

Flare network

Flare Network, met zijn native FLR-token, heeft tot doel smart contractmogelijkheden naar verschillende blockchains te brengen, te beginnen met Ripple en vervolgens Litecoin.

Volgens de CEO zal Songbird blijven bestaan ​​als testnetwerk voor Flare, ook nadat het volledige netwerk van Flare is uitgerold. Dit kan dus betekenen dat Songbird op een gegeven moment een dood netwerk is.

‘Innovaties en nieuwe dApp-lanceringen zullen eerst plaatsvinden op Songbird en kunnen na het testen vervolgens op Flare worden uitgerold. Dit maakt Songbird tot zijn eigen type netwerk dat op zichzelf nuttig kan zijn voor toepassingen die de beoogde stabiliteit van Flare niet nodig hebben, maar die willen genieten van de belangrijkste Flare-protocollen en mogelijk meer geavanceerde functies die Songbird mogelijk vóór Flare biedt.’

Spark token airdrop

Philion zegt dat Flare wordt gelanceerd nadat alle systemen op Songbird zijn getest. Volgens de CEO loopt de huidige laatste beveiligingsaudit eind september af. Flare zegt dat zodra het netwerk live gaat, elke in aanmerking komende houder onmiddellijk 15% van zijn claimbare Spark-tokens ontvangt. Daarna volgt een uitgifte van gemiddeld 3% per maand, gedurende minimaal 25 maanden en maximaal 34 maanden.

The post Weer airdrop voor XRP-houders, deze keer van Songbird, testnetwerk van Flare appeared first on BTC Direct | Nieuws.

All Dutch and English crypto news!

Price analysis 7/15: SPX, DXY, BTC, ETH, BNB, SOL, XRP, TON, DOGE, ADA

Bitcoin and altcoin traders set their sight on new all-time highs now that BTC price is back above $63,000.

BlackRock’s Larry Fink says he was wrong, calls Bitcoin digital gold

BlackRock, the world's biggest hedge fund, currently has $10.6 trillion in assets under management and the largest Bitcoin investment fund.

BTC price demands $63K flip as BlackRock CEO calls Bitcoin ‘legitimate’

BTC price gains from the weekend hold firm as Larry Fink confirms that he is no longer a Bitcoin "skeptic."

Tether hires Chainalysis’ chief economist for USDT usage reports

Tether has appointed Philip Gradwell as head of economics to improve transparency on USDT usage to regulators.

Beste exchanges

Koop je crypto bij Bitvavo