Waarom Ubisoft de NFT-trailer offline haalde

NFT’s worden niet goed ontvangen in de gamewereld. De trailer, waarmee Ubisoft aangaf NFT-drops te doen, kreeg zo veel negatieve feedback, dat het offline werd gehaald.

Toen Ubisoft aankondigde dat zij NFT’s weg zouden geven in de game Tom Clancy’s Ghost Recon, waren crypto investeerders enthousiast. Bij de lancering van dit nieuws steeg XTZ, de crypto van het platform waar deze NFT’s op zullen draaien, met 35%.

95% Vind-ik-niet-leuks

Dit gold echter niet voor de gaming community. De trailer van Ubisoft kreeg namelijk 95% dislikes. Met een programma, waarmee je nog steeds de dislikes bij YouTube kan zien, staat dat de video 1,400 likes en 37,000 dislikes heeft. Een reden voor de Canadese spellenboer om de video offline te halen.

Op twitter werd het nieuws ook niet positief ontvangen:

“Vanwege mijn persoonlijke mening over NFT’s en niet vanwege de omgeving, zal ik nu alles wat met jullie te maken heeft verwijderen en geen spellen meer van jullie kopen.

Dat is alles. Voor mensen die een hekel hebben aan de huidige marketing van Ubi, stop gewoon met kopen.”

Tezos zakt 25%

Na de stijging van XTZ is de prijs weer teruggezakt met 25%. De negatieve reactie van de game community op Ubisoft’s NFT’s, speelt hier zeer waarschijnlijk in mee.

OperatorDrewski, een bekende YouTube gamer, kreeg de top comment onder de trailer, en die was niet positief:

“Voor mij is dit een overduidelijk signaal dat jullie de Ghost Recon-franchise letterlijk voor elke cent uitmelken, terwijl jullie minimale moeite doen voor het spel zelf. Ik zal in de toekomst geen GR meer spelen als het team zo ontaard is. Je nam een solide franchise en maakte er absoluut een lachertje van.”

Veel reacties van gamers hangen samen met die van Operator Drewski, tot ongeloof van crypto investeerders die juist erg enthousiast werden over de implementatie van NFT’s in games.

The post Waarom Ubisoft de NFT-trailer offline haalde appeared first on BTC Direct | Nieuws.

All Dutch and English crypto news!

Coinbase narrows subpoena, wants Gensler’s emails during time as SEC Chair

Coinbase initially demanded a subpoena into Gary Gensler’s private communications before his time as SEC Chair but has changed tactics in its latest letter to...

Plaintiffs amend complaint in Tether lawsuit for alleged USDT scheme

The class-action lawsuit alleges Tether and Bitfinix conspired to manipulate crypto market prices.

Bitcoin’s top 100 ‘dustiest’ wallets contain over $88M in BTC

More than $88 million is held in the top 100 Bitcoin wallets, which are classified as containing a “minuscule amount” of BTC.

SEC directs final S-1 submissions for Ether ETFs with target launch on July 23

SEC mandates final S-1 filings for Ether ETFs by July 16, launch set for July 23. Invesco, Galaxy set fees at 0.25%; VanEck, Franklin Templeton at...

Beste exchanges

Koop je crypto bij Bitvavo