Waarom Elon Musk DOGE betalingen in X Payments overweegt

In een recent interview met Ben Shapiro heeft Elon Musk, ondernemer en CEO van Tesla, intrigerende inzichten gegeven in de toekomst van het allesomvattende X-platform, voorheen bekend als Twitter. Musk beschreef X als de ultieme versie van wat PayPal had moeten zijn. Het hoogtepunt van het gesprek was Musk’s onthulling dat de langverwachte X-betaalfunctie later dit jaar zijn debuut zal maken.

X Payments op koers voor lancering

Terwijl X Payments LLC, de betalingstak van X, ijverig geldoverdrachtlicenties in de Verenigde Staten veiligstelt, heeft het tot nu toe goedkeuring verkregen in 14 staten, volgens de gegevens op de website van het Nationwide Multistate Licensing System. Om de speculatie verder aan te wakkeren, heeft X onlangs een speciaal account opgezet voor zijn langverwachte betaalfunctie.

Dogecoin betalingen in de mix?

Terwijl details over de functie nog niet zijn onthuld, heeft deze stap gesprekken binnen de Dogecoin (DOGE) gemeenschap aangewakkerd over de mogelijke opname van DOGE in het betaalecosysteem. Opmerkelijk is dat Elon Musk Dogecoin al heeft geïntegreerd als betaalmethode in de officiële merchandise winkel van Tesla en af en toe over de cryptocurrency op sociale media post.

Opwinding bij DOGE community

In april 2023 plaagde de CEO van Tesla de mogelijkheid van DOGE-betalingen op X, waarbij hij Dogecoin voorstelde als een van de betaalopties voor de abonnementsservice van het platform met premiumfuncties voor gebruikers. Dergelijke ontwikkelingen hebben de gemeenschap in spanning gebracht, omdat ze reikhalzend uitkijken naar de integratie van Dogecoin met de in-app betalingsdiensten van X.

Speculatie over DOGE Integratie

De community gonst van speculatie over de mogelijke integratie van Dogecoin en de mogelijke impact op de DOGE-prijs. Hoewel er geen officiële bevestiging is over de toevoeging van DOGE als betaaloptie, wijzen enthousiastelingen op subtiele hints van zowel Musk als X, die duiden op een mogelijke interesse in het opnemen van Dogecoin in komende projecten.

All Dutch and English crypto news!

BTC price demands $63K flip as BlackRock CEO calls Bitcoin ‘legitimate’

BTC price gains from the weekend hold firm as Larry Fink confirms that he is no longer a Bitcoin "skeptic."

Tether hires Chainalysis’ chief economist for USDT usage reports

Tether has appointed Philip Gradwell as head of economics to improve transparency on USDT usage to regulators.

DePin Helium Mobile releases first post-roadmap progress update

Decentralized physical infrastructure networks represented the fourth most profitable sector for investors in the first half of 2024.

CME announces real-time indices for XRP

XRP has risen by over 23% in the last two weeks following the announcement from the CME and CTF that they will be providing reference...

Beste exchanges

Koop je crypto bij Bitvavo