Waarom crypto Algorand met 70 procent in vijf minuten steeg

Soms heb je van die willekeurige pieken op de cryptokoersen, die direct verklaarbaar zijn. Algorand steeg vanochtend om 05:00 uur met bijna 70 procent in 5 minuten en deze piek valt goed te verklaren.

Algorand koers

De verklaring is heel simpel, Algorand wordt sinds dat moment aangeboden op een grote, Zuid-Koreaanse beurs. Vaak zijn flinke bewegingen van de verschillende koersen wel te correleren aan bepaalde trends of gebeurtenissen, maar werkelijke causale verbanden zijn zeldzaam, dus geniet er van.

Upbit list Algorand

In een aankondiging op 18 november verklaarde de grote Zuid-Koreaanse crypto-beurs Upbit dat het de ALGO-token heeft gelist. Gebruikers kunnen nu de Algorand-token kopen in hun lokale valuta, KRW. De won ₩ (Hangeul , Hanja 圓) is de munteenheid van Zuid-Korea.

De koers van Algorand steeg op als een raket en was zelfs even 2,35 euro waard. Met de nadruk op even, want de koers is weer gedaald en gestabiliseerd. De allerhoogste koers ooit werd behaald op 21 juni. Twee jaar geleden werd ALGO kort verhandeld voor 2,89 euro.

Decipher op 29 en 30 november

Miami staat op 29 en 30 november in het teken van Decipher, het grootste evenement van het jaar voor Algorand. Er zijn sprekers, bouwers, workshops en meer om samen te beslissen over de toekomst van Algorand. Een van de sprekers is de burgemeester van Miami, Francis Suarez is een uitgesproken crypto-fanaat.

Dit zou wel eens zo’n buy the rumour, sell the news koersbeweging kunnen veroorzaken.

 

Krijg 10 euro Algorand van ons

Handel in Algorand (ALGO) op het nieuwe tradingplatform van BTC Direct. Maak een account aan met vouchercode NIEUWS en je krijgt 10 euro van ons om mee te handelen. Deze vouchercode vul je onderaan het aanmeldscherm in. Klik op de knop hieronder om direct een account aan te maken.


Geef mij 10 euro

Liever eerst meer informatie?

Dit is niet de eerste keer dat een munt de lucht invliegt nadat een beurs besloot een token aan te bieden.

The post Waarom crypto Algorand met 70 procent in vijf minuten steeg appeared first on BTC Direct | Nieuws.

All Dutch and English crypto news!

Circle weighs in on SEC vs. Binance case, argues stablecoins are not securities

In a court filing, Circle argued that assets that are pegged to the U.S. dollar, like the Binance USD (BUSD) or its own stablecoin USDC,...

Gemini to halt operations in the Netherlands by mid-November

New York-headquartered crypto exchange Gemini has decided to quit the Netherlands, following in the footsteps of crypto giant Binance. The company cites its inability to...

New US bill to require firms to report off-chain transactions to CFTC

A new bill in the United States aims to require cryptocurrency service providers to report all blockchain transactions to a government repository. On Sept. 28, U.S....

NFT artist raises $140K for cancer support charity

A nonfungible token (NFT) artist raised nearly $140,000 (114,000 British pounds) from an art event in Edinburgh, Scotland to support cancer treatment. Maggie's Edinburgh - an...

Beste exchanges

Koop je crypto bij Bitvavo