Tron prijsanalyse: 0,10 dollar belangrijkste doel TRX na doorbreken barrière

De rally’s van de top twee cryptovaluta’s hebben optimisme in de altcoin markten geïnjecteerd, waardoor TRX alsook startklaar voor een bullishe uitbraak is

De prijs van Tron (TRX) is de afgelopen 24 uur met 6,2% gestegen en het verhandelt momenteel op 0,079 dollar. Met meer dan 1,3 miljard dollar aan geregistreerd dagelijks volume, zal de op de 27e plaats genoteerde cryptovaluta TRX te midden van de toenemende koopdruk waarschijnlijk voor nog meer winst gaan.

Deze prijswinst zorgde ervoor dat de prijs van TRX de afgelopen week met 22% is gestegen. De intraday winsten zetten hierbij tevens de indrukwekkende prestaties van de digitale activa voort, sinds het in juni tot een dieptepunt van 0,045 dollar crashte.

Terwijl de bulls hogere prijzen nastreven, is het de moeite waard om te vermelden dat de huidige gunstige situatie door het positieve sentiment ondersteund wordt met betrekking tot de 300 miljoen dollar investering van de Tron Foundation in Tron Arcade.

Het volgt alsmede de positieve prijsbewegingen van Bitcoin en Ethereum, die hun invloed op de rest van de cryptomarkt bepaald hebben.

Tron prijsanalyse 

TRX/USD dagelijkse prijsgrafiek. Bron: TradingView

Het TRX/USD handelspaar blijft binnen een oplopend parallel kanaal handelen sinds er op 21 juli een opleving van het 0,050 dollar niveau plaatsvond. Deze opwaartse trend zag de bulls het 38,2% Fibonacci retracementniveau doorbreken, iets waarbij de algemene marktdruk de kopers ertoe dwong om dit niveau te verdedigen.

De prijs van Tron steeg nog verder en een herbeproeving van het 50% Fibonacci retracementniveau (van 0,070 dollar) heeft de bulls in staat gesteld om alsmede de uiterst belangrijke 200 SMA barrière aan te vallen en te doorbreken. Het leveringsgebied dat TRX begin juli ook naar beneden trok, was het centrum van opeenvolgende afwijzingen welke momenteel om de 0,076 dollar lijn verstrengeld zitten.

Dit suggereert dat een bevestiging van een nieuwe uitbraak ervoor zou kunnen zorgen dat de TRX/USD via de weerstandslijn van het stijgende kanaal doorstijgt.

Als de bulls de opwaartse trend volgen zoals die er nu is, dan zouden de belangrijkste targets boven de 0,080 dollar de 0,085 dollarprijs zijn (het Fibonacci retracementniveau van 78,6% van de recente neerwaartse trend met haar ondersteuning op de 0,045 dollar) en vervolgens de 0,10 dollar.

De technische vooruitzichten van TRX worden door de dagelijkse RSI aangesterkt die net het overbought gebied is binnengetrokken en de dagelijkse MACD die na het vormen van een bullishe crossover alsook een stuk beter is geworden.

De bulls moeten, in het geval van een koersval onder het bovengenoemde 200 SMA ondersteuningsniveau, mogelijk het 50% Fib niveau (0,070 dollar) verdedigen om zo een verlies richting de 0,064 dollar te kunnen voorkomen.

The post Tron prijsanalyse: 0,10 dollar belangrijkste doel TRX na doorbreken barrière appeared first on Cryptostart.

All Dutch and English crypto news!

Costo sells out of gold bars, but is it a better investment than Bitcoin?

Costco has made headlines this week after it rapidly sold out of gold bars. In times of economic uncertainty and rising inflation, it's no surprise...

Bitcoin ETFs: A $600 billion tipping point for crypto

A United States appellate court directed the Securities and Exchange Commission (SEC) in August to reassess its denial of Grayscale's application for a Bitcoin exchange...

Google Cloud is now a validator on the Polygon network

Polygon Labs announced on Sep. 29 that Google Cloud has joined the Polygon PoS network as a validator.  Google Cloud joins more than 100 other validators...

Price analysis 9/29: BTC, ETH, BNB, XRP, ADA, DOGE, SOL, TON, DOT, MATIC

Bitcoin (BTC) is attempting to trade above $27,000 which is a positive sign. In the past few days, Bitcoin's price held up above $26,000 in...

Beste exchanges

Koop je crypto bij Bitvavo