Tron prijsanalyse: 0,10 dollar belangrijkste doel TRX na doorbreken barrière

De rally’s van de top twee cryptovaluta’s hebben optimisme in de altcoin markten geïnjecteerd, waardoor TRX alsook startklaar voor een bullishe uitbraak is

De prijs van Tron (TRX) is de afgelopen 24 uur met 6,2% gestegen en het verhandelt momenteel op 0,079 dollar. Met meer dan 1,3 miljard dollar aan geregistreerd dagelijks volume, zal de op de 27e plaats genoteerde cryptovaluta TRX te midden van de toenemende koopdruk waarschijnlijk voor nog meer winst gaan.

Deze prijswinst zorgde ervoor dat de prijs van TRX de afgelopen week met 22% is gestegen. De intraday winsten zetten hierbij tevens de indrukwekkende prestaties van de digitale activa voort, sinds het in juni tot een dieptepunt van 0,045 dollar crashte.

Terwijl de bulls hogere prijzen nastreven, is het de moeite waard om te vermelden dat de huidige gunstige situatie door het positieve sentiment ondersteund wordt met betrekking tot de 300 miljoen dollar investering van de Tron Foundation in Tron Arcade.

Het volgt alsmede de positieve prijsbewegingen van Bitcoin en Ethereum, die hun invloed op de rest van de cryptomarkt bepaald hebben.

Tron prijsanalyse 

TRX/USD dagelijkse prijsgrafiek. Bron: TradingView

Het TRX/USD handelspaar blijft binnen een oplopend parallel kanaal handelen sinds er op 21 juli een opleving van het 0,050 dollar niveau plaatsvond. Deze opwaartse trend zag de bulls het 38,2% Fibonacci retracementniveau doorbreken, iets waarbij de algemene marktdruk de kopers ertoe dwong om dit niveau te verdedigen.

De prijs van Tron steeg nog verder en een herbeproeving van het 50% Fibonacci retracementniveau (van 0,070 dollar) heeft de bulls in staat gesteld om alsmede de uiterst belangrijke 200 SMA barrière aan te vallen en te doorbreken. Het leveringsgebied dat TRX begin juli ook naar beneden trok, was het centrum van opeenvolgende afwijzingen welke momenteel om de 0,076 dollar lijn verstrengeld zitten.

Dit suggereert dat een bevestiging van een nieuwe uitbraak ervoor zou kunnen zorgen dat de TRX/USD via de weerstandslijn van het stijgende kanaal doorstijgt.

Als de bulls de opwaartse trend volgen zoals die er nu is, dan zouden de belangrijkste targets boven de 0,080 dollar de 0,085 dollarprijs zijn (het Fibonacci retracementniveau van 78,6% van de recente neerwaartse trend met haar ondersteuning op de 0,045 dollar) en vervolgens de 0,10 dollar.

De technische vooruitzichten van TRX worden door de dagelijkse RSI aangesterkt die net het overbought gebied is binnengetrokken en de dagelijkse MACD die na het vormen van een bullishe crossover alsook een stuk beter is geworden.

De bulls moeten, in het geval van een koersval onder het bovengenoemde 200 SMA ondersteuningsniveau, mogelijk het 50% Fib niveau (0,070 dollar) verdedigen om zo een verlies richting de 0,064 dollar te kunnen voorkomen.

The post Tron prijsanalyse: 0,10 dollar belangrijkste doel TRX na doorbreken barrière appeared first on Cryptostart.

All Dutch and English crypto news!

Coinbase narrows subpoena, wants Gensler’s emails during time as SEC Chair

Coinbase initially demanded a subpoena into Gary Gensler’s private communications before his time as SEC Chair but has changed tactics in its latest letter to...

Plaintiffs amend complaint in Tether lawsuit for alleged USDT scheme

The class-action lawsuit alleges Tether and Bitfinix conspired to manipulate crypto market prices.

Bitcoin’s top 100 ‘dustiest’ wallets contain over $88M in BTC

More than $88 million is held in the top 100 Bitcoin wallets, which are classified as containing a “minuscule amount” of BTC.

SEC directs final S-1 submissions for Ether ETFs with target launch on July 23

SEC mandates final S-1 filings for Ether ETFs by July 16, launch set for July 23. Invesco, Galaxy set fees at 0.25%; VanEck, Franklin Templeton at...

Beste exchanges

Koop je crypto bij Bitvavo