Tezos (XTZ) stijgt met 35% na aankondiging NFT’s van Ubisoft

NFT’s zijn binnenkort niet meer weg te denken uit de game wereld. Een van de grootste bedrijven van deze wereld, Ubisoft, kondigde aan NFT’s te implementeren bij games. Tezos (XTZ) steeg hierdoor 35%.

Nog nooit was er zo’n groot gamebedrijf bezig met NFT’s. Ubisoft, de uitgever van onder andere Assassin’s Creed en Just Dance, kondigde gisteren aan dat zij met NFT’s gaan werken. Het bedrijf zegt dat er binnenkort in-game items te verdienen en te verhandelen zijn. Dit gebeurt op Quartz, een NFT-platform dat draait op het Tezos netwerk.

NFT drops

Spelers van het computerspel Tom Clancy’s Ghost Recon krijgen het eerste te maken met de NFT’s. Quartz gaat op 9 december live met de bèta versie. Spelers met een account van XP level vijf, krijgen toegang tot de zogenaamde NFT-drops. Ubisoft noemt deze drops Digits. Hiervoor moet je wel 18 jaar of ouder zijn, anders kun je geen Tezos wallet aanmaken die bij het spel te gebruiken is.

Morgen is het al feest voor onze zuiderburen, want dan gaat de bèta van Quartz live in België. Wanneer het in Nederland live gaat, is niet bekend. Andere landen die vanaf morgen mee mogen doen aan de bèta versie zijn de Verenigde Staten, Australië, Brazilië, Italië, Frankrijk, Canada en onze oosterburen in Duitsland.

Tezos

Tezos en Ubisoft benadrukken dat een enkele transactie op het netwerk “meer dan 2 miljoen keer minder energie” verbruikt dan bitcoin.  Een transactie kost ongeveer evenveel energie als een streaming video van 30 seconden. De twee partijen claimen dat een bitcoin  transactie vergelijkbaar met een ononderbroken jaar van streamen.

XTZ schoot met 35% de lucht in na het nieuws over Ubisoft. De munt heeft hiermee de volledige schade hersteld van de dip afgelopen weekend. Als Tezos blijft hangen rond deze zone, maakt de prijs op de wekelijkse start een bullish engulfing; een bullish signaal aan de onderkant van een trend. De coin blijft hiermee higher highs en higher lows maken. Gezien de sterke opwaardse trend, lijkt Tezos nog niet te stoppen.

Krijg 10 euro Tezos (XTZ) van ons

Handel in XTZ op het nieuwe tradingplatform van BTC Direct. Maak een account aan met vouchercode NIEUWS en je krijgt 10 euro van ons om mee te handelen. Deze vouchercode vul je onderaan het aanmeldscherm in. Klik op de knop hieronder om direct een account aan te maken.


Geef mij 10 euro

Liever eerst meer informatie?

 

The post Tezos (XTZ) stijgt met 35% na aankondiging NFT’s van Ubisoft appeared first on BTC Direct | Nieuws.

All Dutch and English crypto news!

Bitcoin bank proposal gains momentum in El Salvador

The Bank for Private Investment will “diversify the financing options” available to investors in both Dollars and Bitcoin.

Home miners may benefit from NiceHash, Marathon Digital collaboration

The new NiceHash firmware will combine the advantages of two products.

Mining execs establish organization to influence US crypto voters

A board member of the Bitcoin Voter Project described the group as nonpartisan and planned to take a different approach than initiatives like Stand With...

Crypto Biz: Riot Platforms and Bitfarms dispute escalates

This week’s Crypto Biz explores the corporate battle between Riot Platforms and Bitfarms, Tether’s $1 billion budget for startups, Ripple Labs’ new custodian deal, and...

Beste exchanges

Koop je crypto bij Bitvavo