StormGain introduceert het Internet Computer Protocol (ICP)

Als je een crypto-goeroe bent, is het onmogelijk om niet over het Internet Protocol te hebben gehoord. Meteen na de officiële lancering sprong het naar de top 10 cryptocurrencies op CoinMarketCap, waarbij het een market cap van $53B bereikte.

En dat is nog maar op de eerste dag – 10 mei 2021.

Wat is er met al die hype over de ICP? Waarom zijn mensen zo geïnteresseerd in deze cryptocurrency? Dat zoeken we uit in dit artikel.

Een snelle blik op de ICP

Volgens de prijsvoorspellingen zou de ICP een van de beste crypto-kansen kunnen zijn voor handelaren in 2021. Dominic Williams noemt het zelfs “de derde grote innovatie in blockchain”, na Bitcoin en Ethereum.
Dat komt omdat de Internet Computer een geavanceerd gedecentraliseerd protocol is dat de kracht van individuele computers combineert in een enkel universum. Het heeft een hoge volatiliteit, wat iedereen lucratieve mogelijkheden geeft.
De ICP is nu genoteerd op StormGain, een ecosysteem dat zeer gewaardeerd wordt vanwege de kwalitatieve kenmerken en diensten die het biedt, waardoor het:

De titel van de eerste renteprovider voor cryptohandelaren – van CoinMarketCap;Een zetel in de Blockchain Associatie binnen de Financiële Commissie;De titel van het Cryptocurrency Trading and Exchange Platform van het Jaar – van The European;S.S. LAZIO als officiële crypto trading partner.

StormGain voordelen

StormGain is een ecosysteem dat alles omvat wat een handelaar en crypto liefhebber ooit nodig zou hebben, zoals:

Nul Commissie – Handelen met crypto op StormGain is de meest betaalbare die u kunt vinden op de markt. Alle winsten zijn voor jou.Premium handelssignalen – StormGain laat u weten wanneer het de beste tijd is om te handelen en welk paar u de beste winst kan opleveren. Het houdt u ook op de hoogte van de economische marktveranderingen en andere belangrijke crypto-gebeurtenissen.Fiat Withdraw – Aangezien crypto nog niet in de mainstream zit, biedt StormGain gebruikers de mogelijkheid om crypto in fiat op te nemen binnen een geautomatiseerde exchange.Tot 300x Leverage Trades – StormGain verhoogt uw winst door u een grotere hoeveelheid crypto te geven om in te investeren.

En dit zijn er nog maar een paar. Het ecosysteem heeft ook een $50,000 Demo Trading en een Learning Crypto Program dat veel nieuwelingen helpt vertrouwd te raken met crypto trading.
Dit alles-in-één crypto-platform heeft in korte tijd veel concurrenten overtroffen, en het is volkomen duidelijk waarom.

Het bericht StormGain introduceert het Internet Computer Protocol (ICP) verscheen eerst op CryptoClan.

All Dutch and English crypto news!

Uniswap Foundation targets $62M in additional funding

Decentralized exchange (DEX) Uniswap is seeking an on-chain vote to approve the second tranche of the $74 million funding for its developer Uniswap Foundation. According to...

IBM, Microsoft, others form post-quantum cryptography coalition

IBM Quantum and Microsoft have formed a coalition to tackle post-quantum cryptography alongside not-for-profit research tank MITRE, U.K.-based cryptography firm PQShield, Google sibling company SandboxAQ,...

Texas is home to nearly 30% of all Bitcoin hash rate — Foundry

The U.S. state of Texas accounts for over 28% of all Bitcoin (BTC) hashing power in the United States, according to the latest Hashrate Map...

Price analysis 9/27: BTC, ETH, BNB, XRP, ADA, DOGE, SOL, TON, DOT, MATIC

Bitcoin (BTC) managed to stay above the $26,000 level even as the S&P 500 tumbled to a three-month low and the US dollar index (DXY)...

Beste exchanges

Koop je crypto bij Bitvavo