Storj bouncet op trendlijn: komt er een all time high?

Een van de nieuwe listings op BTC Direct, storj, weet weer een higher low te zetten op de trendlijn. Daarmee is de coin onderweg naar de voorgaande highs. Hier ligt een resistance die na het breken kan fungeren als support.

Wat zien we?

Storj maakt keer op keer een higher low. De coin wist eind november dicht in de buurt te komen van een all time high, maar die droom laat storj vliegen met de dip van begin december. Een nieuwe bounce op de trendlijn brengt hopium in de munt.

Storj is afgelopen dag met 15% gestegen. De munt is al drie dagen achter elkaar aan het stijgen. Dit brengt in combinatie met de trendlijn belangrijke factoren voort die storj omhoog kunnen drukken met een all time high in het verschiet.

Ascending triangle

Zoals we kunnen zien maakt storj een ascending triangle (oplopende driehoek). Deze kenmerkt zich door equal highs en higher lows. Door de blauwe trendlijn te behouden maakt storj higher lows. De laatste higher low is nu bevestigd na een sprong van deze lijn.

Als we naar het verleden kijken zien we twee equal highs uit maart en november, die de resistance aangeven in de gele zone. Dit maakt de vorm van een oplopende driehoek.

Bullish engulfing

De tweede indicator is te zien door middel van de twee dagen chart hierboven. Als storj weet te sluiten boven de voorgaande twee dagen candle, is dit een bullish engulfing. Dit kan betekenen dat de trend een reversal maakt, vooral omdat dit precies op de trendlijn plaatsvindt.

Hammer

Als we uitzoomen naar de wekelijkse chart (hierboven), zien we dat de rejectie op de trendlijn zich kan gaan uiten als een hammer. Dit is een sterke rejectie van een prijsbeweging. De bulls winnen het van de bears, waardoor je een flinke wick krijgt met een kleine candle body. Hier geldt ook: omdat het op de trendlijn gebeurt, is het heel sterk. Voorwaarde van deze hammer is dat de candle wel goed moet sluiten (het liefste groen). Dit gebeurt zondagnacht om 01:00.

All time high

De vorige all time high ligt op 3.36 euro (eind maart 2021). Dat is een verschil van 55% met de huidige koers op 1.50 euro. Als storj het voor elkaar weet te krijgen om eerst de resistance op te zoeken in plaats van de trendlijn, is hier een profit mogelijk van maar liefst 125%. Wanneer de resistance (gele zone) gebroken wordt, is dit automatisch een all time high. De profits tegenover de huidige koers liggen dan wel wat hoger.

Krijg 10 euro STORJ van ons

Handel in STORJ op het nieuwe tradingplatform van BTC Direct. Maak een account aan met vouchercode NIEUWS en je krijgt 10 euro van ons om mee te handelen. Deze vouchercode vul je onderaan het aanmeldscherm in. Klik op de knop hieronder om direct een account aan te maken.


Geef mij 10 euro

Liever eerst meer informatie?

The post Storj bouncet op trendlijn: komt er een all time high? appeared first on BTC Direct | Nieuws.

All Dutch and English crypto news!

Alex Mashinsky’s jury trial scheduled for September 2024

A New York court has set the criminal trial for former Celsius Network CEO Alex Mashinsky to begin on Sept. 17, 2024. In an Oct. 3...

Ecosystem developers bring Bitcoin to Cosmos network

Osmosis, the largest decentralized exchange (DEX) on Cosmos, will be bringing Bitcoin (BTC) to the namesake inter-blockchain communications (IBC) protocol together with Nomic and Kujira. According...

What has Sam Bankman-Fried been up to in jail?

Reflection of guilt? SBF faces the man in the mirror.   Here's how the former FTX CEO may have spent his time behind bars since a judge...

As trial begins, Sam Bankman-Fried’s lawyers push to exclude testimony from FTX users

The criminal trial of former FTX CEO Sam Bankman-Fried (SBF) is currently underway in New York, and his legal team has filed motions aiming to...

Beste exchanges

Koop je crypto bij Bitvavo