Solana Meme Coin Dogwifhat (WIF) breekt door: stijging van 56% katapulteert het naar de top 300

De crypto-markt, waar de afgelopen 24 uur gekenmerkt werden door een opvallende neergang van Bitcoin en Ethereum en aanzienlijke dubbelcijferige dalingen bij verschillende cryptocurrencies, heeft een onverwachte concurrent zich naar voren geworpen als de sterspeler.

Dogwifhat (WIF) op Solana’s blockchain

De meme-coin Dogwifhat (WIF), gebouwd op het Solana-blockchain, heeft de schijnwerpers gegrepen door in de afgelopen paar uur met meer dan 56% te stijgen. 

Deze stijging katapulteerde het token naar de eerste plaats in de top 300 van crypto-markt presteerders binnen de gegeven tijdsperiode. Het fenomeen WIF, dat eind 2023 begon, heeft snel de crypto-community in zijn greep gekregen en heeft ondanks recente marktschommelingen een indrukwekkende prestatie neergezet.

Na zijn nieuwe all-time high te hebben bereikt op 18 januari, met een notering op Binance, daalde de prijs van WIF met bijna 60% in de daaropvolgende dagen. 

Desondanks vond de meme-token een stevige basis op $0,21 en is sindsdien met maar liefst 56% gestegen.

De hoed is nog op

Op dit moment zweeft het Dogwifhat-token rond een cruciaal weerstandsniveau van $0,335. Het doorbreken van deze barrière zou de weg kunnen effenen voor verdere groei, met mogelijk een herhaling van de pieken die slechts een week eerder werden bereikt.

Het is opvallend dat binnen de top 300 van de grootste cryptocurrencies een token met de afbeelding van een Shiba Inu-puppy met een gebreide muts zich heeft geprofileerd als de opvallende presteerder, in strijd met de verwachtingen van de markt. De veerkracht en het momentum die Dogwifhat (WIF) heeft getoond, benadrukken de onvoorspelbare en fascinerende aard van de crypto-markt.

All Dutch and English crypto news!

Gemini to return at least $1.1B to Earn customers in settlement with NYDFS

Gemini said that 97% of the assets should be recoverable within two months and the remaining asset balance within the next 12 months. News Own this piece...

Nigerian central bank head criticizes Binance, execs reportedly arrested

Crypto exchanges have been suspected of destabilizing the Nigerian naira fiat, but the country’s top central banker said Binance moved billions from unidentified users in...

Bitcoiner wants to plant the orange flag on top of Everest

Dadvan Yousuf said he planned to “hoist the Bitcoin flag at the top of the world” to highlight the “global disparity in access to financial...

From zombie to unicorn: VCs discuss startup turnaround at Web Summit Qatar

The key to avoiding startup stagnation is agility, according to Golden Gate Ventures’ Michael Lints and Plus Venture Capital’s Zainab Al Sharif. News Own this piece of...

Beste exchanges

Koop je crypto bij Bitvavo