Ripple (XRP) heeft nieuwe partner in Japan en doet VeChain na

Ripple gaat samenwerken met HashKey DX, een adviesbureau voor blockchain uit Tokyo. Deze samenwerking is een belangrijke stap voor Ripple in Japan. Ze willen de financiering binnen Japanse toeleveringsketens verbeteren met behulp van de XRP Ledger.

Dat klinkt verdacht veel als het businessmodel van VeChain.

Banner Ripple 1

Ripple: snel en goedkoop

De samenwerking richt zich op de efficiëntie en lage transactiekosten van XRP Ledger. Dit is een blockchainplatform die bekend staat om zijn snelle verwerkingstijd van betalingen. Deze technologie kan helpen de complexiteit van financiële processen voor grote bedrijven in Japan aan te pakken, met name binnen de financiering van toeleveringsketens.

Deze stap volgt op het succes van HashKey Group in China. Daar hebben hun blockchainoplossingen de handel en financiering een flinke boost gegeven. Samen met SBI Ripple Asia, een joint venture tussen SBI Holdings en Ripple, zal de nieuwe samenwerking oplossingen bieden die speciaal voor de Japanse markt zijn ontwikkeld.

Ripple zoekt nieuwe markten door Amerikaanse zorgen

De uitbreiding naar Japan is belangrijk voor Ripple, omdat het bedrijf in de Verenigde Staten te maken heeft met strenge regels. Ondanks deze uitdagingen is het nieuws positief ontvangen in de cryptomarkt. De eigen digitale munt van Ripple, XRP, steeg in eerste instantie in prijs, wat laat zien dat men optimistisch is over de Japanse plannen.

Deze samenwerking is een belangrijke stap voor de internationale groei van Ripple, vooral gezien het eerdere succes van HashKey’s blockchainoplossingen in China. Door zich te richten op vernieuwing van de financiering binnen toeleveringsketens in Japan, kan Ripple een cruciale sector veranderen en een sterke positie verwerven in een land dat altijd al open heeft gestaan voor crypto.

All Dutch and English crypto news!

Analyse: is Bitcoin weer onderweg naar zijn all time high?

Bitcoin heeft zijn neerwaartse trend achter zich gelaten. De koers maakt voorzichtig weer hogere hoogtes en hogere laagtes, en het lijkt alsof de munt weer...

Ethereum price chart hints at $4K breakout to new all-time highs

Ether price could be on track to new all-time highs, provided it can close the week above the $4,000 mark.

Michael Saylor’s over ETF’s: “Ethereum ETF’s zouden goed kunnen zijn voor Bitcoin” 

MicroStrategy oprichter en CEO Michael Saylor heeft zijn standpunt over Ethereum (ETH) ETF’s verrassend bijgesteld na de goedkeuring ervan. Voorheen bekend als een uitgesproken Bitcoin...

Victim who lost $7M in Ethereum re-staking exploit gets funds back

A permit phishing attack appears to have siphoned 1,807 liquid staked Ether from the victim's wallet address.

Beste exchanges

Koop je crypto bij Bitvavo