Ripple (XRP) gaat Bitcoin, Ethereum en Litecoin aanbieden via Liquidity Hub

Ripple heeft een nieuwe dienst aangekondigd gericht op financieringsmaatschappijen en waarmee ze handel in cryptocurrency aan klanten kunnen bieden. Op 9 november deelde het bedrijf het nieuwsbericht waarin ze Liquidity Hub aankondigde.

Lancering al in 2022

De nieuwe dienst is gericht op zijn zakelijke klanten en geeft hen toegang tot cryptocurrency’s van een reeks aanbieders, zoals beurzen, market makers en over-the-counter (OTC) handelsdesks. Hoogstwaarschijnlijk wordt Liquidity Hub in 2022 gelanceerd.

Liquidity Hub zal in eerste instantie Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Ethereum Classic, Bitcoin Cash en XRP ondersteunen, waarbij de beschikbaarheid volgens de aankondiging per geografische locatie varieert. Het bedrijf is van plan dit aanbod van crypto-activa uit te breiden en in de toekomst andere tokens, waaronder NFT’s, op te nemen.

Ripple gebruikt dit al

Asheesh Birla is de directeur van RippleNet, en hij zegt dat het bedrijf deze crypto-sourcingtechnologie al bijna twee jaar gebruikt om zijn On-Demand Liquidity (ODL) -product te ondersteunen. Hij voegde eraan toe: ‘onze klanten zouden toegang willen hebben tot dezelfde vertrouwde one-stop-shop voor het kopen, verkopen en bewaren van crypto-activa die ons eigen uitgebreide werk met financiële instellingen mogelijk heeft gemaakt.’

Coinme is de eerste partner van Liquidity Hub, zij beheren bitcoin pinautomaten in de Verenigde Staten.

Wrapped XRP op Ethereum

Daarnaast wil Ripple nog meer diensten aanbieden, ze kijken naar DeFi en hebben plannen om staking en andere investeringsdiensten aan te bieden. Birla onderbouwt dit door te stellen dat het niet meer dan logisch is dat klanten ‘the next generation’ diensten willen na het kopen en houden van Ethereum. Huh Ethereum? Ripple heeft aangekondigd dat ze wrapped XRP zullen ondersteunen op het netwerk van Ethereum.

Dit betekent dat XRP-houders meer kunnen dan alleen naar hun bag kijken. Ze kunnen XRP gebruiken om mee te traden op verschillende DeFi-protocollen waar Ethereum bekend om staat.

Naast al deze ontwikkelingen, hangt er nog een donkere wolk boven Ripple. Het bedrijf en zijn oprichters zijn nog steeds verwikkeld in een rechtszaak met de Amerikaanse financiële waakhond, de Securities and Exchange Commission. De financiële toezichthouder klaagt Ripple en zijn leidinggevenden aan voor het naar verluidt ophalen van meer dan 1,3 miljard dollar via een illegale verkoop van effecten.

Krijg 10 euro XRP van ons!

Handel in Ripple (XRP) op het nieuwe tradingplatform van BTC Direct. Maak een account aan met vouchercode NIEUWS en je krijgt 10 euro van ons om mee te handelen. Deze vouchercode vul je onderaan het aanmeldscherm in. Klik op de knop hieronder om direct een account aan te maken.


Geef mij 10 euro XRP

Liever eerst meer informatie?

The post Ripple (XRP) gaat Bitcoin, Ethereum en Litecoin aanbieden via Liquidity Hub appeared first on BTC Direct | Nieuws.

All Dutch and English crypto news!

Texas is home to nearly 30% of all Bitcoin hash rate — Foundry

The U.S. state of Texas accounts for over 28% of all Bitcoin (BTC) hashing power in the United States, according to the latest Hashrate Map...

Price analysis 9/27: BTC, ETH, BNB, XRP, ADA, DOGE, SOL, TON, DOT, MATIC

Bitcoin (BTC) managed to stay above the $26,000 level even as the S&P 500 tumbled to a three-month low and the US dollar index (DXY)...

Xsolla Announces Acquisition of AcceleratXR, A Multi-Player Platform For Games

Sherman Oaks, United States, September 27th, 2023, Chainwire Xsolla, a global video game commerce company, announces its strategic acquisition of AcceleratXR, a provider of in-game server...

Crypto recap 27 september: ETF-aanvragen opnieuw uitgesteld en groot Bitcoin-nieuws uit China.

Iedere dag bespreekt Axel in zijn video de laatste ontwikkelingen in de crypto markt. Dit doet hij met de onderbouwing van nieuwsberichten en technische analyses....

Beste exchanges

Koop je crypto bij Bitvavo