Polygon (MATIC) bereikt all time high na integratie UniSwap

UniSwap is geïmplementeerd op Polygon (voormalig Matic). Laatstgenoemde is een tweede laag op de blockchain van Ethereum en UniSwap is natuurlijk de grootste decentraliseerde beurs op ETH.

Polygon groeit hard

Polygon-oprichter Mihailo Bjelic merkte vandaag op dat Polygon het op één na sterkste DeFi-ecosysteem heeft na Ethereum zelf.

‘Polygon is exponentieel gegroeid met vrijwel alle belangrijke statistieken,’ merkte hij op, eraan toevoegend dat Polygon 126 miljoen gebruikers, 1,22 miljard transacties en 5,2 miljard dollar aan vergrendelde waarde heeft. Met dat laatste wordt bedoeld dat er in verschillende smart contracts op Polygon voor 5,2 miljard dollar aan cryptocurrency’s vastgezet is.

Vermijden hoge transactiekosten

Bjelic schreef in een verbetervoorstel voor Uniswap dat Polygon in overeenstemming is met Ethereum en zijn waarden en in het echt is getest. Hij benoemde ook een paar voordelen, waaronder mogelijke besparingen voor gebruikers en zei dat Polygon kan helpen terug te keren naar de oorspronkelijke DeFi-visie. Deze besparingen moeten vooral komen door het vermijden van hoge transactiekosten op Ethereum.

20 miljoen dollar

Om zijn woorden kracht bij te zetten, en zijn geloof dat UniSwap veel nieuwe gebruikers zal werven, heeft Bjelic voor 20 miljoen dollar aan cryptocurrency gestaked. Hiervan is 15 miljoen specifiek bedoeld om beloningen uit te keren voor liquiditeitverschaffers.

Grote meerderheid

Het mooie aan DeFi is dat iedereen met de juiste gouvernance token, in dit geval UNI, kan stemmen. Op 18 december gaf 99,3% steun aan het voorstel. Ongeveer 72 miljoen stemmen waren voor het voorstel, terwijl grofweg 500.000 stemmen tegen het voorstel waren.

Ethereum wordt al tijden geplaagd door hoge kosten en lange transactietijden. Hoewel Ethereum 2.0 ernaar streeft deze problemen in de toekomst op te lossen, kan Polygon, als Layer 2-netwerk, in de tussentijd een aantal van die transacties overnemen om het netwerk te ontlasten.

Koers van Polygon all time high

Deze aankondiging is positief gebleken voor de koers van Polygon (ticker MATIC). De waarde is vandaag met 3,7% gestegen en sinds 22 juli (dieptepunt cryptomarkt na de crash van mei) zelfs met 350%.

 

The post Polygon (MATIC) bereikt all time high na integratie UniSwap appeared first on BTC Direct | Nieuws.

All Dutch and English crypto news!

Circle weighs in on SEC vs. Binance case, argues stablecoins are not securities

In a court filing, Circle argued that assets that are pegged to the U.S. dollar, like the Binance USD (BUSD) or its own stablecoin USDC,...

Gemini to halt operations in the Netherlands by mid-November

New York-headquartered crypto exchange Gemini has decided to quit the Netherlands, following in the footsteps of crypto giant Binance. The company cites its inability to...

New US bill to require firms to report off-chain transactions to CFTC

A new bill in the United States aims to require cryptocurrency service providers to report all blockchain transactions to a government repository. On Sept. 28, U.S....

NFT artist raises $140K for cancer support charity

A nonfungible token (NFT) artist raised nearly $140,000 (114,000 British pounds) from an art event in Edinburgh, Scotland to support cancer treatment. Maggie's Edinburgh - an...

Beste exchanges

Koop je crypto bij Bitvavo