Opnieuw een waarschuwing uit de SHIBA hoek

De Shiba Inu (SHIB) community staat op scherp nadat teamlid Lucie een dringende waarschuwing heeft uitgegeven voor de aanwezigheid van bedrieglijke individuen in de cryptowereld. Deze oproep tot waakzaamheid komt temidden van toenemende bezorgdheid over oplichters die uit zijn op persoonlijk gewin binnen de SHIB-army.

Banner Shiba 2 (telephone)

Dreiging van oplichters in de cryptowereld neemt toe

De waarschuwing benadrukt de noodzaak van alertheid en voorzichtigheid onder SHIB-houders. In een tweet spoort Lucie de SHIB-army aan om standvastig te blijven tegenover bedriegers die zich voordoen als betrouwbare figuren in de cryptowereld, maar in werkelijkheid uit zijn op persoonlijk gewin.

Oplichters gebruiken misleidende strategieën

Deze oproep komt op een moment van verhoogde activiteit binnen de Shiba community, waar het team blijft innoveren en de grenzen van de mogelijkheden blijft verleggen. Helaas brengt deze innovatie ook het risico met zich mee van fraude en oplichtingspraktijken die bedoeld zijn om nietsvermoedende investeerders te misleiden.

Bescherming tegen oplichting

Shibarmy scam alerts, een initiatief dat zich richt op het blootleggen van oplichting en het beschermen van de SHIB-army, geeft een vergelijkbare waarschuwing. Ze benadrukken het belang van het altijd verifiëren van de authenticiteit van informatie en het vermijden van het verstrekken van persoonlijke informatie aan onbekende bronnen.

SHIB-lendingservice in de schijnwerpers

In een recente tweet heeft SBI VC Trade, de cryptodivisie van SBI Japan, de Shiba Inu-lendingservice op zijn platform belicht. Deze service stelt klanten in staat om hun crypto assets uit te lenen en rewards te ontvangen.

All Dutch and English crypto news!

Bitcoin derivatives hint at potential rally above $73K — New all-time highs next

Bitcoin derivatives data suggests room for additional price upside in the coming weeks as Ethereum ETF approval chances rise.

Multipool partners with BSO enabling ultra-fast low latency trading

Majuro, Marshall Islands, May 21st, 2024, Chainwire Multipool, a leading innovator in the blockchain and cryptocurrency industry, announces corporate partnership with industry-leading global connectivity provider BSO,...

SEC contacted exchanges to update spot Ether ETF applications: Report

Officials reportedly contacted the Nasdaq, the Chicago Board Options Exchange and the New York Stock Exchange to make updates and changes to existing spot Ether...

Over 90K traders liquidated amid massive crypto price surge

Over $9o,000 traders were liquidated in 24 hours as Ethereum, Bitcoin prices surged to $3,800 and $71k respectively. Total liquidations reached $383 million, with $297 million...

Beste exchanges

Koop je crypto bij Bitvavo