Op verjaardagsfeestje treedt Miley Cyrus op voor de dochter van Mike Novogratz

Op een privéfeest georganiseerd door Mike Novogratz, CEO van Galaxy Digital heeft popsterretje Miley Cyrus opgetreden. Het evenement werd gehouden om de verjaardag van de dochter van de miljardair, actrice Gabriela Novogratz, te vieren, volgens een maandagrapport van Dan’s Papers. Cyrus speelde een assortiment van haar hits terwijl ze gekleed ging in een rood turnpakje.

Naast het leveren van covers van onder meer Sinead O’Connor, The Pixies en Blondie, zong ze haar hits zoals “Wrecking Ball” en “Party in the USA”. Het feestwas opgezet volgens het thema van de Coney Island Mermaid Parade. Cyrus trad op in lijn met dit thema vanuit een tent beplakt met gigantische zeemeerminnen in het huis van Novogratz in Amagansett, Long Island, New York.

Het evenement werd als een carnaval door Page Six beschreven. Hierbij wordt de aanwezigheid van steltenlopers, luchtacrobaten en Hot Dog Eating Contest-kampioen Joey Chestnut opgemerkt. via een enorme ingang die lijkt op een kassa, met neonlichten die het woord “Novopark” boven de ingang spellen, kwamen gasten het feest binnen.

Ook organiseerde het feest een stille disco waar gasten de dansvloer konden betreden met een koptelefoon op met hun favoriete deuntjes. Novogratz wordt beschreven als een van Wall Street’s hardst opladende feestbeesten. Hij plaatste een foto op Instagram waarop hij een bandana, een metalen blazer, geen shirt en beschilderde buikspieren draagt tijdens het feest, samen met zijn zoon verkleed als een matroos.

Onlangs heeft Novogratz gesproken over het harde optreden en de exodus van de Chinese crypto mining. Hij beweerde dat de gebeurtenissen de internationale reputatie van Noord-Amerikaanse miners zullen versterken en in de loop van de tijd een algemeen positief effect voor de sector kunnen blijken te hebben.

Om de bouw van een datacenter in West-Texas te financieren, heeft Galaxy Digital eind juni een door Bitcoin ondersteunde lening van $ 20 miljoen uitgegeven aan de in het Verenigd Koninkrijk gevestigde cryptominer Argo Blockchain.

Het bericht Op verjaardagsfeestje treedt Miley Cyrus op voor de dochter van Mike Novogratz verscheen eerst op CryptoClan.

All Dutch and English crypto news!

Shiba Inu onder druk: Whales verplaatsen 4,29 biljoen SHIB naar Coinbase

Shiba Inu, de op één na grootste meme coin, heeft de afgelopen 30 dagen een zijwaartse prijsbeweging doorgemaakt, met een duidelijke daling in de afgelopen...

Zero-knowledge Manta Network launches $50M ecosystem fund

Early-stage projects building on Manta Network can receive up to $50,000 in grants.

Hidden Road partners with Bitfinex after Bybit KYC issues

After halting support for BybBit’s crypto services in May 2024, Citadel-backed Hidden Road inked a new crypto partnership with Bitfinex exchange.

BNB Chain to support early projects with new incubation alliance

The announcement comes amid a recent surge in BNB’s price, reaching a new all-time high of $717.48 on June 6.

Beste exchanges

Koop je crypto bij Bitvavo