Op verjaardagsfeestje treedt Miley Cyrus op voor de dochter van Mike Novogratz

Op een privéfeest georganiseerd door Mike Novogratz, CEO van Galaxy Digital heeft popsterretje Miley Cyrus opgetreden. Het evenement werd gehouden om de verjaardag van de dochter van de miljardair, actrice Gabriela Novogratz, te vieren, volgens een maandagrapport van Dan’s Papers. Cyrus speelde een assortiment van haar hits terwijl ze gekleed ging in een rood turnpakje.

Naast het leveren van covers van onder meer Sinead O’Connor, The Pixies en Blondie, zong ze haar hits zoals “Wrecking Ball” en “Party in the USA”. Het feestwas opgezet volgens het thema van de Coney Island Mermaid Parade. Cyrus trad op in lijn met dit thema vanuit een tent beplakt met gigantische zeemeerminnen in het huis van Novogratz in Amagansett, Long Island, New York.

Het evenement werd als een carnaval door Page Six beschreven. Hierbij wordt de aanwezigheid van steltenlopers, luchtacrobaten en Hot Dog Eating Contest-kampioen Joey Chestnut opgemerkt. via een enorme ingang die lijkt op een kassa, met neonlichten die het woord “Novopark” boven de ingang spellen, kwamen gasten het feest binnen.

Ook organiseerde het feest een stille disco waar gasten de dansvloer konden betreden met een koptelefoon op met hun favoriete deuntjes. Novogratz wordt beschreven als een van Wall Street’s hardst opladende feestbeesten. Hij plaatste een foto op Instagram waarop hij een bandana, een metalen blazer, geen shirt en beschilderde buikspieren draagt tijdens het feest, samen met zijn zoon verkleed als een matroos.

Onlangs heeft Novogratz gesproken over het harde optreden en de exodus van de Chinese crypto mining. Hij beweerde dat de gebeurtenissen de internationale reputatie van Noord-Amerikaanse miners zullen versterken en in de loop van de tijd een algemeen positief effect voor de sector kunnen blijken te hebben.

Om de bouw van een datacenter in West-Texas te financieren, heeft Galaxy Digital eind juni een door Bitcoin ondersteunde lening van $ 20 miljoen uitgegeven aan de in het Verenigd Koninkrijk gevestigde cryptominer Argo Blockchain.

Het bericht Op verjaardagsfeestje treedt Miley Cyrus op voor de dochter van Mike Novogratz verscheen eerst op CryptoClan.

All Dutch and English crypto news!

Price analysis 9/29: BTC, ETH, BNB, XRP, ADA, DOGE, SOL, TON, DOT, MATIC

Bitcoin (BTC) is attempting to trade above $27,000 which is a positive sign. In the past few days, Bitcoin's price held up above $26,000 in...

Valkyrie backtracks on Ether futures contract purchases until ETF launch

Asset management firm Valkyrie has said it will hold out for the United States Securities and Exchange Commission (SEC) to approve an exchange-traded fund, or...

Why is Ether (ETH) price up today?

Ethereum's native token, Ether (ETH), is up today as traders assess a slew of positive updates from cryptocurrency and macro markets. Ethereum future ETF euphoria behind...

3AC’s Su Zhu arrested in Singapore

Co-founder of Three Arrows Capital (3AC) Su Zhu was arrested in Singapore when attempting to leave the country, Cointelegraph has learned from Teneo, the joint...

Beste exchanges

Koop je crypto bij Bitvavo