OKCoin kiest Worldpay van FIS om haar wereldwijde expansie te ondersteunen

Worldpay zal de uitwisseling van kaart-naar-crypto services voorzien, terwijl het daarnaast een betere fraude monitoring en analyse ondersteunt

FIS, de toonaangevende leverancier van techoplossingen, heeft gisteren aangekondigd dat haar betalingsverwerkingsbedrijf Worldpay, dat het in 2019 heeft overgenomen, door OKCoin is gekozen om haar diensten te verlenen terwijl de crypto-uitwisseling wereldwijd uitbreidt.

Worldpay zal OKCoin van een wereldwijde handelaarsacquisitie en valutawissel diensten voorzien om het zo voor klanten gemakkelijker te maken om crypto met creditcards en betaalpassen aan te schaffen. Dit zal in hoge autorisatie percentages voor de uitwisseling resulteren, evenals een betere rapportage, fraudebewaking en analyse.

Jason Pavona, de General Manager voor Noord-Amerika van Worldpay Merchant Solutions bij FIS, legt uit: “Worldpay heeft een uitgebreide ervaring met het begeleiden van crypto-uitwisselingen door de complexiteit van het wereldwijde betalingsecosysteem. We hebben de afgelopen acht jaar met enkele van ‘s werelds grootste crypto-uitwisselingen samengewerkt en oplossingen ontwikkeld om kaartbetalingen en uitbetalingen voor consumenten mogelijk te maken die crypto-uitwisselingen gebruiken. De interesse in cryptovaluta’s is nog nooit zo groot geweest en het is nu belangrijker dan ooit om door wereldwijde kaart-naar-crypto betalingen mogelijk te maken de uitwisselingen toegankelijker voor consumenten te maken.”

De helft van de top 10 crypto-uitwisselingen maakt al gebruik van FIS, dat in meer dan 100 landen verschillende soorten betalingen en valuta’s mogelijk maakt en elk jaar meer dan 2 biljoen dollar aan transacties verwerkt. Eerder deze maand werd Worldpay van FIS ook door MoonPay geselecteerd, de aanbieder van een cryptobetaling infrastructuur, omdat het zich uitbreidt om nog meer ontwikkelaars in staat te stellen betalingen voor crypto en non-fungible tokens (NFT’s) te accepteren.

Met OKCoin kunnen gebruikers meer dan 25 cryptovaluta’s met fiatgeld kopen en dankzij staking en gedecentraliseerde financiële (DeFi) aanbiedingen van de uitwisseling meer met hun activa verdienen. Met kantoren in Hong Kong, Singapore, Japan, Korea, Malta en San Francisco bedient OKCoin al 190 landen en streeft het ernaar om via haar samenwerking met Worldpay nieuwe markten te betreden.

Jason Lau, de COO van OKCoin, voegde toe: “Het is onze missie om een ​​naadloze overgang tussen lokale valuta en cryptovaluta’s mogelijk te maken om het ecosysteem zo over de hele wereld te laten groeien, en om intuïtieve producten te bieden waarmee onze klanten zonder de complexiteiten ervan aan de crypto-economie kunnen deelnemen. De uitgebreide ervaring van Worldpay in de branche helpt ons door middel van kaartbetalingen in alle andere markten met dat doel. Naarmate we nieuwe markten en lokale valuta’s activeren, zal het openen van deze nieuwe betalingskanalen een belangrijke rol in onze groei spelen, evenals de algehele crypto-industrie.”

The post OKCoin kiest Worldpay van FIS om haar wereldwijde expansie te ondersteunen appeared first on Cryptostart.

All Dutch and English crypto news!

BTC price demands $63K flip as BlackRock CEO calls Bitcoin ‘legitimate’

BTC price gains from the weekend hold firm as Larry Fink confirms that he is no longer a Bitcoin "skeptic."

Tether hires Chainalysis’ chief economist for USDT usage reports

Tether has appointed Philip Gradwell as head of economics to improve transparency on USDT usage to regulators.

DePin Helium Mobile releases first post-roadmap progress update

Decentralized physical infrastructure networks represented the fourth most profitable sector for investors in the first half of 2024.

CME announces real-time indices for XRP

XRP has risen by over 23% in the last two weeks following the announcement from the CME and CTF that they will be providing reference...

Beste exchanges

Koop je crypto bij Bitvavo