Nieuwe burgemeester New York krijgt eerste drie maanden bitcoin salaris

De nieuw gekozen burgemeester van New York, Eric Adams, zei gisteren dat hij van plan is zijn eerste drie salarissen in Bitcoin te ontvangen.

New York is groter dan Miami

Adams kondigde zijn voornemen aan op Twitter in een antwoord aan de burgemeester van Miami, Francis Suarez. Suarez heeft belangrijke stappen ondernomen om crypto te integreren in het wel en wee van zijn stad, waaronder de introductie van het gebruik van het CityCoins-protocol in Miami. Hij twitterde dat hij van plan was om zijn volgende salaris in “100% bitcoin” te ontvangen.

Adams, om niet achter te blijven, antwoordde dat hij zijn eerste drie loonstrookjes in de cryptocurrency zou nemen.

‘In New York gaan we altijd groot, dus ik ga mijn eerste DRIE salarissen in Bitcoin ontvangen als ik burgemeester word. NYC wordt het centrum van de cryptocurrency-industrie en andere snelgroeiende, innovatieve industrieën! Wacht maar af!’

New York moet cryptovriendelijk worden

In een interview vlak na de verkiezingen met Bloomberg beloofde de Democraat om New York ‘cryptovriendelijk’ te maken. Dit zou kunnen betekenen dat de hoge drempels en de stugge houding van regelgevende instanties houding voor bedrijven in de staat moeten worden herzien. Hij zei dat hij onderzoekt ‘wat de groei van Bitcoin en cryptocurrency verhindert’ in New York.

Adams vertelde Bloomberg ook dat hij van plan was om een ​​gevoel van ‘vriendelijke concurrentie’ te hebben tussen hemzelf en de burgemeester van Miami als het gaat om het cryptobeleid.

Hij zei ook dat zijn personeel de implementatie van het CityCoins-protocol in New York heeft onderzocht. Suarez is optimistisch over de toekomst van het project in Miami en schat dat het de stad binnen een jaar 60 miljoen dollar kan opleveren.

Per 1 januari

Burgemeester Eric Adams begint op 1 januari met zijn nieuwe baan, en hij staat voor enkele grote uitdagingen. Zo heeft het moeizame economische herstel door de pandemie tot meer ongelijkheid onder New Yorkers geleid en maken veel inwoners zich zorgen over stijgende misdaadcijfers.

De 61-jarige Adams zei tijdens zijn campagne dat hij zich voornamelijk zal richten op de belangen zal van mensen van kleur en de middenklasse, twee groepen waar hij veel steun van krijgt. Met zijn beslissing om bitcoin te accepteren als salaris, krijgt hij hoogstwaarschijnlijk ook een grote schare bitcoiners achter zich.

Bitcoin salaris

Ben je geïnteresseerd om jouw medewerkers een bitcoin salaris te bieden? Of wil je zelf een bitcoin salaris van jouw werkgever ontvangen? Kijk dan hier voor meer informatie.

The post Nieuwe burgemeester New York krijgt eerste drie maanden bitcoin salaris appeared first on BTC Direct | Nieuws.

All Dutch and English crypto news!

French police raid Nvidia offices amid antitrust investigation: Report

Nvidia, one of the global leaders in artificial intelligence (AI) chip production with headquarters in California, reportedly faced a police raid in its French offices...

Kresus teams up with Collectibles.com as preferred crypto wallet partner

Collectibles.com is gearing up for its much-anticipated launch. Collectibles.com is a Web3 collectibles marketplace that allows collectors to buy, sell, and trade assets. Kresus Collectibles.com partnership makes...

ApeCoin stijgt 11%, wat is dit voor een gekke cryptocurrency?

Geef een aap een gouden ring… en hij maakt er ApeCoin van. Deze crypto is vandaag met 10% gestegen, dus tijd om naar deze coin...

Hoofdontwikkelaar Shiba Inu doorbreekt stilte, wat betekent dit voor SHIB?

Shibarium's hoofdontwikkelaar Shytoshi Kusama heeft zijn wekenlange stilte eindelijk doorbroken. Dit in een tijd waarin Shiba Inu, de op één na grootste meme-munt, worstelt om...

Beste exchanges

Koop je crypto bij Bitvavo