Nieuwe all time high’s voor altcoins

07-05-2021 We zitten momenteel midden in de bullrun en zoals in elke bullrun worden er weer records op records verbroken. Bitcoin en Ethereum o.a. hebben de laatste weken/maanden al diverse malen een nieuw hoogtepunt neergezet. Zo tikte Ethereum gisteren wederom een nieuwe piek aan op $3602 dollar, maar Ethereum Classic ging door het dak. Nadat het de $100 dollar grens had doorbroken ging het snel voor ETC en voordat de koers wat vaart terugnam tikte deze maar liefst $165 dollar aan. Ook Litecoin laat momenteel goede zaken zien. Litecoin in het kort gezegd de snellere en lichtere variant van Bitcoin vindt zich eigenlijk altijd steevast rond de top 10 van meest waardevolle crypto en deze munt wist vannacht een nieuwe ath van $374 neer te zetten.

Buiten bovengenoemde crypto laten vandaag ook NEO, dat één van de populairste crypto van de vorige bullmarkt was weer een sterke stijging zien. De koers van NEO topte begin 2018 naar een koers van $175 dollar maar maakte in de bearmarkt een vrije val mee. De koerst zakte zelfs onder de $10 dollar maar stevent nu weer richting zijn oude top koers met een huidige prijs van $132. Het heeft dus nog wel eventjes te gaan om zijn huidige record te evenaren en/of te verbreken maar in de huidige markt kan het heel snel gaan.

Verder laten in de top 50 ook Tron, EOS, Monero, Tezos, Dash, Zcash em Qtum sterkte stijgingen zien tussen de 10 en 50 procent, met als uitschieten laatstgenoemde die zelfs ruim 77 procent in de plus staat.

All Dutch and English crypto news!

Bitcoin ETF’s zijn volledig terug met $100,8 miljoen aan instroom

Na twee opeenvolgende dagen van forse uitstroom hebben Bitcoin ETF’s op 12 juni een opmerkelijke ommekeer laten zien. Met een instroom van $100,8 miljoen werd...

Bitcoin is the only decentralized currency, Tether CEO says

The CEO of the company behind the world’s largest stablecoin, Tether (USDT), believes that Bitcoin is the only unstoppable cryptocurrency.

Tokenizing music catalogs: The next frontier for Web3 and the music industry

At the Proof of Talk 2024 conference in Paris, Serio Mottola, the CEO of Music Protocol, advocated for integrating blockchain technology into the already established...

Bitcoin price tracks $68K as ‘chicken’ crypto market shrugs off US PPI

Bitcoin and altcoins are unmoved by a significant inflation slowdown, as shown in the latest U.S. macro data.

Beste exchanges

Koop je crypto bij Bitvavo