Nieuw investeringsfonds bevat Ethereum, Solana, Avalanche, Binance Smart Chain, Polygon (Matic) en Fantom

Valkyrie Investments is van plan om een ​​nieuw hedgefonds aan te bieden dat is gekoppeld aan de prestaties van verschillende DeFi-activa.

Fonds wordt maandag gelanceerd

Het fonds zal volgende week op maandag 22 november beschikbaar zijn als het Valkyrie On-Chain DeFi Fund.

Het omvat investeringen in minstens 24 cryptocurrency’s op 13 verschillende blockchains. Hoewel er geen volledige lijst is gepubliceerd, bevat deze naar verluidt activa van Ethereum, Solana, Avalanche, Binance Smart Chain, Matic en Fantom.

Er wordt in eerste instantie 100 miljoen dollar in het fonds gestopt, afkomstig van Valkyrie’s investeerders en partners.

Profiteren van DeFi

Wes Cowan, Valkyrie’s Managing Director van DeFi, zei dat Valkyrie zijn coins op de blockchain zal houden. Dit doen ze niet zo maar, maar hier worden ze rijkelijk voor beloond. Denk aan de winsten uit yield farming, staking rewards en ander soort rendement op de investeringen.

Winsten uit deze activiteiten zullen vermoedelijk worden doorgegeven aan investeerders.

Mochten investeerders hier ook van profiteren, dan is dat wel echt iets wat Valkyrie onderscheidt van de rest. Kijk bijvoorbeeld naar het concurrerende DeFi-fonds van Galaxy Digital, dat cryptocurrency passief vasthoudt en geen gebruik maakt van die DeFi-functies.

Verschillende fondsen

Naast dit DeFi-fonds, is Valkyrie ook al jaren bezig met het op de markt brengen van een Bitcoin exchange-traded fund (ETF). Hoewel een spot-ETF op basis van bitcoin nog niet is goedgekeurd, werd Valkyrie dit najaar een van de eerste vermogensbeheerders die een Bitcoin futures-ETF lanceerde.

Rond dat moment werden er nog twee andere future ETF’s gelanceerd, namelijk die van ProShares en VanEck.

Een paar dagen later kreeg Valkyrie wel een afwijzing voor de kiezen. Toezichthouders zagen niets in een leveraged Bitcoin futures ETF.

Het bedrijf biedt naast zijn nieuwere ETF ook meer traditionele crypto-fondsen. Er zijn fondsen beschikbaar voor verschillende munten, waaronder Bitcoin, Polkadot, Dash, TRON, Zilliqa en Algorand.

The post Nieuw investeringsfonds bevat Ethereum, Solana, Avalanche, Binance Smart Chain, Polygon (Matic) en Fantom appeared first on BTC Direct | Nieuws.

All Dutch and English crypto news!

Bitcoin bank proposal gains momentum in El Salvador

The Bank for Private Investment will “diversify the financing options” available to investors in both Dollars and Bitcoin.

Home miners may benefit from NiceHash, Marathon Digital collaboration

The new NiceHash firmware will combine the advantages of two products.

Mining execs establish organization to influence US crypto voters

A board member of the Bitcoin Voter Project described the group as nonpartisan and planned to take a different approach than initiatives like Stand With...

Crypto Biz: Riot Platforms and Bitfarms dispute escalates

This week’s Crypto Biz explores the corporate battle between Riot Platforms and Bitfarms, Tether’s $1 billion budget for startups, Ripple Labs’ new custodian deal, and...

Beste exchanges

Koop je crypto bij Bitvavo