Nadat $ 2,3 miljard aan SHIB uit de whale wallet is verplaatst, valt Shiba Inu

Na een reeks transacties van de whale wallet, die een beroemde aankoop van $ 3400 in augustus vorig jaar in $ 1,55 miljard winst omzette, is de prijs van Shiba Inu (SHIB) met 11% gedaald. De whale voerde dinsdag vier transacties uit, van elk precies 10.000.000.100.000 SHIB, naar vier verschillende wallets. Ongeveer $ 586 miljoen was de waarde van elke transactie en in totaal ongeveer $ 2,3 miljard.

Gebruikers van sociale media speculeerden dat de eigenaar mogelijk hun sleutel is vergeten of verloren, nadat de wallet voor het eerst was geïdentificeerd. De sociale mediagebruikers vermoeden dit vanwege het gebrek aan activiteit in de wallet sinds vorig jaar. Echter, de transacties hebben geleid tot enige angst in de gemeenschap dat de houder zich voorbereidt om zijn tokens te verkopen, nu de whale wakker wordt.

Het percentage van het aanbod dat de walvis bezit, is zo groot dat een eventuele liquidatie een enorme prijsdaling zou kunnen veroorzaken. Jacob Oracle, financieel analist, tweette dat als hij zou besluiten deze voorraden te verkopen, zou SHIB met -99,99% tot nul dalen. Er ontstond een neerwaartse druk op de prijs door de bewegingen. Volgens gegevens van CoinGecko is de prijs met 31,2% gedaald vergeleken met de ATH van zeven dagen geleden. En in de afgelopen 24 uur met 10,8%.

Volgens CoinMarketCap houden de top 10 wallets bijna 72% van de munten in omloop dus is het eigendom van Shiba Inu geconcentreerd. Nu bevat de originele wallet van de whale nog steeds ruim $ 1,8 miljoen aan SHIB.

Het bericht Nadat $ 2,3 miljard aan SHIB uit de whale wallet is verplaatst, valt Shiba Inu verscheen eerst op CryptoClan.

All Dutch and English crypto news!

Bitcoin ETF’s zijn volledig terug met $100,8 miljoen aan instroom

Na twee opeenvolgende dagen van forse uitstroom hebben Bitcoin ETF’s op 12 juni een opmerkelijke ommekeer laten zien. Met een instroom van $100,8 miljoen werd...

Bitcoin is the only decentralized currency, Tether CEO says

The CEO of the company behind the world’s largest stablecoin, Tether (USDT), believes that Bitcoin is the only unstoppable cryptocurrency.

Tokenizing music catalogs: The next frontier for Web3 and the music industry

At the Proof of Talk 2024 conference in Paris, Serio Mottola, the CEO of Music Protocol, advocated for integrating blockchain technology into the already established...

Bitcoin price tracks $68K as ‘chicken’ crypto market shrugs off US PPI

Bitcoin and altcoins are unmoved by a significant inflation slowdown, as shown in the latest U.S. macro data.

Beste exchanges

Koop je crypto bij Bitvavo