Naast PEPE verlengt ook FLOKI de meme coin trend

Floki Inu (FLOKI) herstelt zich snel en stijgt bijna tot zijn maandelijkse hoogtepunt, met een waarde van $0.0001894 en bijna 10% dagelijkse winst. Dit herstel is een teken van een bredere trend onder meme-tokens. FLOKI, geïnspireerd door de populaire Shiba Inu meme en het Viking-erfgoed, richt zich op het aan boord brengen van Web3-activiteiten en gaming.

Banner Floki 1

De reis naar herstel

FLOKI Network, ook bekend als FLOKI, is een cryptomunt die meme-cultuur combineert met utilitaire functies. Het doel is om een brug te slaan tussen de traditionele financiële wereld en de opkomende cryptomarkt. Bekend om zijn betrokken community, omvat het netwerk innovatieve projecten zoals Valhalla en FlokiFi, en richt het zich op groei en uitbreiding.

FLOKI begint nu aan zijn tweede fase van de meme-token trend door zijn all-time high van 2021-2022 te herhalen. De asset handelt op een hoger basisniveau en krijgt steun van nieuwe enthousiasme voor memes.

FLOKI krijgt boos van token-burn voorstel 

Net als andere meme-tokens vertrouwt FLOKI op een mix van holders en burns om de tokenvoorraad te verminderen en naar een hogere waardering te verplaatsen. Het voorstel voor een token burn wordt beslist door de FLOKI-community via een DAO-aanpak. Het nieuws maakte FLOKI tot een trending asset op basis van discussies op sociale media.

Gaat FLOKI opnieuw gokken op de gamingmarkt 

FLOKI herziet zijn gamestrategie en biedt een mix van social media-exposure en een groeiende game-omgeving. Het Heimdall Ascends-spel bracht een nieuwe patch uit met verbeterde prestaties. Het Valhalla-spel probeert zijn spelerbasis nieuw leven in te blazen.

All Dutch and English crypto news!

Stablecoin market cap rises to 2-year highs as dominance slides to 6%: CCData

After eight consecutive months of ascent, the stablecoin market capitalization has risen to a 24-month high of $161 billion in May.

Argentina’s Milei meets top tech CEOs to boost business relations

Libertarian Argentina has “enormous possibilities” under his leadership, Milei tells Sam Altman.

US Treasury report outlines potential financial risks of NFTs

The government department outlined potential concerns with the NFT market, including terrorist financing, theft, and funding nuclear proliferation.

Bank of Israel launches “Digital Shekel Challenge” to innovate CBDC payment systems

Bank of Israel has launched “Digital Shekel Challenge” to develop CBDC payment solutions. Participants of the challenge will access a prototype system to create innovative digital...

Beste exchanges

Koop je crypto bij Bitvavo