LiteBit kondigt einde bedrijfsactiviteiten aan. BLOX to the rescue.

LiteBit heeft vandaag aangekondigd alle bedrijfsactiviteiten definitief te zullen staken. De cryptobroker geeft aan dat de steeds complexer wordende cryptomarkt reden is om de deuren te sluiten. Dat nieuws brengt LiteBit naar buiten via een persbericht. Om gebruikers bij te staan lanceert BLOX een kosteloze overstapservice.

Kosteloos overstappen naar BLOX

‘Grote uitdagingen voor bestaansrecht LiteBit’

‘De cryptomarkt is een zeer uitdagende en veeleisende markt, vanwege de hoge volatiliteit, snelle innovatie, grote wereldwijde concurrentie en complexe regelgeving’, zo wordt er geschreven. ‘In de afgelopen tien jaar is LiteBit in staat geweest deze uitdagingen aan te gaan.’

De situatie is sindsdien echter veranderd. ‘In de huidige markt vormen de toenemende kosten voor compliance, de verwachte daling van trade fee inkomsten en het ontbreken van een wereldwijd gelijk speelveld, grote uitdagingen voor het bestaansrecht van LiteBit op de lange termijn.’

Wat betekent dit voor gebruikers?

Gebruikers die assets op LiteBit hebben staan krijgen de mogelijkheid om deze over te zetten naar andere platformen. LiteBit sloot een deal met Bitvavo om hun gebruikers over te zetten naar Bitvavo. Maar zoals bekend staat Bitvavo zo voor haar eigen uitdagingen. Een paar dagen geleden kwam namelijk het nieuws naar buiten dat een deal met Genesis om de ontbrekende 280 miljoen euro terug te krijgen voorlopig niet doorgaat. Een nieuwe schuldeiser, in de vorm van het failliete FTX, heeft namelijk een claim ter waarde van 3.9 miljard(!) euro bij Genesis neergelegd. Dit kan LiteBit gebruikers er van weerhouden om hun geld over te maken naar Bitvavo.

BLOX biedt dan ook graag de helpende hand door uitgerekend op deze dag de BLOX Overstapservice te introduceren. Zo kun je namelijk vanaf vandaag ook Bitcoin storten in je BLOX-account. Waar het via de webversie van BLOX vanavond of morgen al mogelijk is om Bitcoin te storten, is dit in de app over enkele dagen beschikbaar. Voor gebruikers die hier interesse in hebben, is het mogelijk om jezelf in de app op een wachtlijst te plaatsen.

Veilige Bitcoin-stortingen

Een overstapservice? Klinkt tof! Maar wat houdt het precies in? Voor het eerst is het mogelijk om vanaf een ander platform Bitcoin direct in je BLOX-kluis te storten. Je leest het goed: het betreft alleen stortingen. Om te waarborgen dat BLOX het meest veilige cryptoplatform van Nederland blijft, is het niet mogelijk om crypto op te nemen vanuit je BLOX-kluis. Want zo lang er geen crypto uit kan, is er geen reden voor hackers om in te breken in je account. Kortom: een uitstekend Litebit-alternatief!

Daarnaast brengt het overzetten van Bitcoin naar je BLOX-account een aantal andere grote voordelen op het gebied van veiligheid met zich mee. Met BLOX koppel je bijvoorbeeld je bankrekening aan je account. Dus mocht er onverhoopt toch iemand toegang krijgen tot je account, dan kan er alleen maar terug worden gestort naar jouw eigen bankrekening.

Daarnaast houdt BLOX al jouw tegoeden 1:1 aan. Als je één bitcoin in je BLOX-account bezit, dan houden wij ook daadwerkelijk één bitcoin voor je in bewaring, en niet een equivalent daarvan. De combinatie van deze factoren maakt BLOX uniek en de meest veilige speler in de Nederlandse cryptomarkt. Lees meer over de veiligheid van het platform.

Hoe kan ik kosteloos overstappen naar BLOX?

Het overstappen naar BLOX gaat eenvoudig en snel. Maak vandaag nog kosteloos je account aan en stort je Bitcoin rechtstreeks vanaf een ander platform. Ook dat is geheel gratis. Binnen één minuut handel ook jij op het meest veilige en gebruiksvriendelijke cryptoplatform van Nederland. Lees hieronder hoe het werkt!

Kosteloos overstappen naar BLOX

All Dutch and English crypto news!

Donald Trump vows to end Joe Biden’s ‘war on crypto’

United States Presidential candidate Donald Trump reiterated his intention to take a more favorable stance towards cryptocurrency compared to the current Biden administration.

Bitcoin whale watching is ‘useless’ for information — Traders

Bitcoin whale watching is “good for social media” but not for valuable analysis, according to traders.

Binance co-founder beseeches Elon Musk to address cryptocurrency scams on X

According to Yi He, “a significant amount of money” was lost when X.com users were tricked by an impersonation scam.

Musk promises ban on Apple, Greenpeace calls for Bitcoin’s PoS, and other news: Hodler’s Digest, June 9-15

Elon Musk threatens to ban Apple devices if they integrate with ChatGPT, Greenpeace calls for a shift in Bitcoin’s consensus mechanism, and more.

Beste exchanges

Koop je crypto bij Bitvavo