Lionel Messi ontvangt cryptocurrency bij tekenen contract Paris Saint-Germain

Zoals de hele wereld inmiddels weet, Lionel Messi heeft transfervrij getekend bij Paris Saint-Germain nadat hij niet meer verder kon bij Barcelona. De deal tussen de speler en de Franse topclub, bevat ook een groot aantal PSG-fantokens. Dit zijn cryptocurrency’s gemaakt voor Paris Saint-Germain.

Messi ontvangt cryptocurrency

Persbureau Reuters schrijft dat Messi als onderdeel van de tekenbonus voor een tweejarig contract, PSG-tokens zal krijgen. Paris Saint-Germain zei in een verklaring dat de PSG-tokens deel uitmaken van Messi’s welkomstpakket, of inschrijfgeld. Deze cryptocurrency’s zijn geleverd door Socios.com, een van de grootste tokenplatforms voor sportfans. Hoewel de exacte details van de deal niet zijn bekendgemaakt, verklaarde de club dat Messi een groot aantal tokens had ontvangen.

Our new

This is just the beginning …

#PSGxMESSI pic.twitter.com/39cppjOeYI

— Paris Saint-Germain (@PSG_English) August 12, 2021

Wat kan je met deze tokens?

De PSG-tokens geven fans toegang tot verschillende voordelen, waaronder het kiezen van een motiverende boodschap op de kleedkamermuur voor de wedstrijden en het stemmen over belangrijke clubbeslissingen. Denk aan leuke dingen zoals het doelpunt van het seizoen of de winnaars van de seizoensprijzen van de club. Bovendien hebben tokenhouders ook unieke, persoonlijke videogesprekken van de spelers van het team meegemaakt. Daarnaast staan er nog tal van leuke dingen op de planning de komende weken en maanden.

Koers van fantokens

Sinds de lancering in 2019 hebben verschillende andere grote Europese voetbalteams hun eigen fantokens gelanceerd via Socios.com. In januari werd AC Milan het nieuwste team dat tokens aanbood, waarmee tokenhouders toegang kregen tot VIP-beloningen, promoties en andere unieke ervaringen.

Sinds juni is het PSG-token in waarde verviervoudigd door geruchten dat Lionel Messi zou overstappen naar Paris Saint-Germain. Op dit moment kost een token net geen 35 euro per stuk.

Bron: Coinmarketcap

De 34-jarige Messi, die al sinds zijn dertiende bij FC Barcelona speelt, tekende deze week een tweejarig contract bij Paris Saint-Germain (PSG), met een optie op een derde jaar. Hiervoor speelde hij bij FC Barcelona, waarmee hij meerdere malen landskampioen werd en zelfs vier keer de Champions League won. Zijn vertrek werd bezegeld nadat de regels van de Spaanse La Liga de voetbalclub belette om de sterspeler te behouden.

The post Lionel Messi ontvangt cryptocurrency bij tekenen contract Paris Saint-Germain appeared first on BTC Direct | Nieuws.

All Dutch and English crypto news!

Bitcoin is the only decentralized currency, Tether CEO says

The CEO of the company behind the world’s largest stablecoin, Tether (USDT), believes that Bitcoin is the only unstoppable cryptocurrency.

Tokenizing music catalogs: The next frontier for Web3 and the music industry

At the Proof of Talk 2024 conference in Paris, Serio Mottola, the CEO of Music Protocol, advocated for integrating blockchain technology into the already established...

Bitcoin price tracks $68K as ‘chicken’ crypto market shrugs off US PPI

Bitcoin and altcoins are unmoved by a significant inflation slowdown, as shown in the latest U.S. macro data.

Bitget COO Apprentices Showcase Talent at the University of Nicosia Event

Victoria, Seychelle, June 13th, 2024, Chainwire Bitget, a leading cryptocurrency exchange and Web3 company, is excited to announce the participation of its COO Apprentices in a...

Beste exchanges

Koop je crypto bij Bitvavo