KSM veert van groot steunpunt op terwijl de bulls voor meer koerswinst gaan

De prijs van Kusama (KSM) is vanaf een horizontale steun hersteld en wil zich nu graag in de buurt van de 50 SMA aansterken

Kusama (KSM) werd na een enigszins traag weekend de afgelopen 24 uur een stuk hoger verhandeld, waarbij de KSM koersprijs met ongeveer 6,4% is gestegen om op het moment van schrijven zo rond de 339 dollar van eigenaar te veranderen.

De opleving van het momentum van Kusama komt omdat de bredere markten eveneens op lijken te veren nadat aan China gerelateerd nieuws eerder de meeste cryptomunten naar beneden had geduwd.

Kusama, dat op de meeste grote uitwisselingen beschikbaar is, ziet na de integratie van KSM staking op de Guarda Wallet momenteel een aanzienlijke koopdruk. Investeerders kunnen nu voor het staken van hun KSM munten beloond worden, dit terwijl de groei in de gedecentraliseerde financiële (DeFi) markt steeds meer mensen aantrekt.

KSM prijsvooruitzicht

De bulls proberen Kusama richting een stijgende trendlijn te laten herstellen, waaronder zich zo rond de 302 dollar een belangrijke ondersteuningszone bevindt.

Als we het KSM token op de 4-uurs prijsgrafiek aanschouwen, dan zien we een hint van een positieve voortzetting, met prijzen die waarschijnlijk richting de recente hoogtepunten in het bereik tussen de 380 tot 420 dollar zullen bewegen.

Het KSM/USD handelspaar wil zich graag omhoog werken, iets dat uit de Relative Strength Index (RSI) blijkt die zich nu boven de neutrale lijn begeeft.

Een opwaartse voortzetting zou een indicatie van bullishe kracht zijn, een signaal dat op dit moment door de bullishe cross-over van de MACD ondersteund wordt. Hoewel de indicator zelf in de negatieve zone verblijft, suggereert de stijgende histogram boven de nullijn voor de komende weken een verdere groei van Kusama’s prijs.

Een dagelijkse afsluiting boven de 344 dollar (50 SMA) zou vervolgens de 350, 380 en 400 dollar als haar belangrijkste prijstargets markeren.

KSM/USD 4-uurs prijsgrafiek. Bron: TradingView

Het tegenovergestelde beeld zou zich echter voordoen als er een terugwijzing zal plaatsvinden op de belangrijkste hindernis nabij het 50 eenvoudige voortschrijdend gemiddelde (344 dollar) op de 4-uurs prijsgrafiek. Een herbeproeving van de horizontale steun zo rond de 302 dollar zou dan een dalend driehoekspatroon in perspectief plaatsen.

Dit is een bearish voortzettingspatroon waarbij een bevestiging hiervan Kusama’s koersprijs richting de volgende vraagzone zo rond de 274 dollar zou kunnen laten zakken. Als de neergang vanaf hier zou doorgaan, dan zou er zelfs een potentiële herlaadzone bij de 243 dollar gecreëerd kunnen worden.

The post KSM veert van groot steunpunt op terwijl de bulls voor meer koerswinst gaan appeared first on Cryptostart.

All Dutch and English crypto news!

Uniswap Foundation targets $62M in additional funding

Decentralized exchange (DEX) Uniswap is seeking an on-chain vote to approve the second tranche of the $74 million funding for its developer Uniswap Foundation. According to...

IBM, Microsoft, others form post-quantum cryptography coalition

IBM Quantum and Microsoft have formed a coalition to tackle post-quantum cryptography alongside not-for-profit research tank MITRE, U.K.-based cryptography firm PQShield, Google sibling company SandboxAQ,...

Texas is home to nearly 30% of all Bitcoin hash rate — Foundry

The U.S. state of Texas accounts for over 28% of all Bitcoin (BTC) hashing power in the United States, according to the latest Hashrate Map...

Price analysis 9/27: BTC, ETH, BNB, XRP, ADA, DOGE, SOL, TON, DOT, MATIC

Bitcoin (BTC) managed to stay above the $26,000 level even as the S&P 500 tumbled to a three-month low and the US dollar index (DXY)...

Beste exchanges

Koop je crypto bij Bitvavo