Koersexplosie Solana van 20% in aantocht?

De analisten van het populaire BeInCrypto zijn momenteel extreem bullish over de Solana koers. In 2023 deed Solana het fantastisch en dat kreeg in 2024 een vervolg, met name vanwege de enorme hype rondom memecoins. Nu kende Solana de laatste tijd een terugval, maar volgens de analisten van BeInCrypto staan er weer stijgingen voor de deur.

Banner Default 1 (Razendsnel investeren)

Is Solana een aantrekkelijke investering?

Als we het team van BeInCrypto mogen geloven, dan is Solana wel degelijk een aantrekkelijke investering. Op dit moment zien zij de munt herstellen van een negatief naar een positief klimaat.

“Getuige daarvoor is de Sharpe Ratio die de positieve zone boven de nullijn bereikt, waardoor Solana op dit moment een aantrekkelijke investering lijkt te zijn. Dit zou investeerders in andere munten en nieuwkomers aan boord kunnen brengen, aangezien Solana een behoorlijke goede reputatie heeft in de markt”, aldus BeInCrypto.

De Sharpe Ratio vergelijkt de rendementen van een investering met het risico. Hoe hoger de score, hoe beter een investering over het algemeen is. De voorzichtig positieve Sharpe Ratio is dus een positieve ontwikkeling voor Solana.

Verder lijkt ook de Relative Strength Index (RSI) weer de goede kant op te wijzen voor Solana. De RSI is een momentum-indicator uit de technische analyse, die aangeeft in hoeverre een asset bullish of bearish oogt.

Solana koers 20 procent omhoog?

Op het moment van schrijven klokt de Solana koers binnen op 158 dollar. Daarmee heeft het project, dat concurreert met onder andere Ethereum en BNB, een market cap van om en nabij de 70 miljard dollar.

Volgens de analiste van BeInCrypto breekt Solana momenteel voorzichtig uit een stijgende driehoek.

Als de munt definitief weet uit te breken, dan is het volgens BeInCrypto mogelijk dat Solana richting de koers van 191 dollar stijgt. Dat zou vanaf het huidige niveau een stijging van 20 procent opleveren.

“Deze rally is mogelijk als Solana erin slaagt om de weerstand op 169 dollar om te zetten in een steunpunt”, aldus BeInCrypto. Dat moet nog blijken, want daar is Solana nog lang niet op uitgekomen.

All Dutch and English crypto news!

Crypto insiders anxious and divided as spot Ether ETF decision date looms

Currently, betting markets indicate a 61% chance of U.S. spot Ether ETF approval, up from less than 11% just a few days ago.

4 reasons why Bitcoin was a buy below $70K

Technical chart patterns suggest that Bitcoin could see more upside momentum in the following weeks, mirroring previous bull cycles.

Shiba Inu whales lijken weer te ontwaken: Nieuw begin voor SHIB rally? 

De Shiba Inu (SHIB) markt staat op het punt van een mogelijke doorbraak nu de walvissen weer actief worden en grote hoeveelheden SHIB verplaatsen. Deze...

Vitalik Buterin stresses AI risks amid OpenAI leadership upheaval

Vitalik Buterin calls superintelligent AI "risky" amid leadership upheavals at OpenAI, stressing the need for caution and decentralization in AI development.

Beste exchanges

Koop je crypto bij Bitvavo