Koers Cardano kan exploderen met 1.300% groei als de geschiedenis zich herhaalt

Cryptocurrency analist en handelaar Ali Martinez beweert dat Cardano (ADA) zich momenteel op het randje bevindt van een mogelijke explosieve stijging vanaf het huidige niveau.

Martinez deelt zijn inzichten met zijn 41.000 volgers op het sociale mediaplatform X, waarbij hij opmerkt dat Cardano momenteel in een consolidatiefase zit op de driedaagse grafiek.

Herhaalt de geschiedenis zich?

De crypto-analist en handelaar zegt dat de huidige consolidatiefase vergelijkbaar is met wat ADA meemaakte in 2020, net voordat het van ongeveer $0,10 naar een all-time high van iets meer dan $3 schoot – een winst van meer dan 2.900%.

Toekomstige prognose voor Cardano

Volgens de crypto-analist en handelaar, “Als de geschiedenis zich herhaalt, zouden we ADA zijn opwaartse trend rond april kunnen zien hervatten.”

Wat betreft zijn doelen voor Cardano, zegt Martinez dat een correctie van ongeveer 25% mogelijk wacht op de negende grootste crypto asset op basis van marktkapitalisatie op weg naar een nieuw all-time high.

Een potentieel opwaarts traject

“Deze voortzetting van het patroon zou mogelijk kunnen leiden tot een stijging richting $0,80, een kortstondige correctie naar $0,60, en dan $7!”

Cardano handelt op het moment van schrijven op $0,499, ongeveer 1.302% onder het doel van $7.

XRP’s bearish vooruitzichten

Volgens Martinez is XRP de volgende op de lijst. Hij zegt dat hij bearish is voor de op zes na grootste crypto asset op basis van marktkapitalisatie en verwacht een mogelijke daling van meer dan 30% vanaf het huidige niveau.

“XRP heeft momenteel moeite om zijn positie boven de cruciale ondersteuningszone van $0,55 te handhaven. Als deze ondersteuning niet standhoudt, wees dan voorbereid op een mogelijke scenario van een verkoopgolf die XRP richting $0,34 kan zien dalen!”

All Dutch and English crypto news!

Bitcoin conference organizer to raise $15M for Trump campaign: Report

The reported fundraiser will come after the Republican National Convention, in which delegates are expected to nominate Donald Trump as the party’s presidential candidate.

Price analysis 7/15: SPX, DXY, BTC, ETH, BNB, SOL, XRP, TON, DOGE, ADA

Bitcoin and altcoin traders set their sight on new all-time highs now that BTC price is back above $63,000.

BlackRock’s Larry Fink says he was wrong, calls Bitcoin digital gold

BlackRock, the world's biggest hedge fund, currently has $10.6 trillion in assets under management and the largest Bitcoin investment fund.

BTC price demands $63K flip as BlackRock CEO calls Bitcoin ‘legitimate’

BTC price gains from the weekend hold firm as Larry Fink confirms that he is no longer a Bitcoin "skeptic."

Beste exchanges

Koop je crypto bij Bitvavo