Jordan Belfort van The Wolf of Wall Street verwacht dat XRP 10 dollar kan worden

Jordan Belfort verwacht dat de koers van XRP, de munt van Ripple, kan stijgen naar 10 dollar. Belfort is een voormalig stockbroker en zijn frauduleus gedrag en buitensporige levensstijl is een paar jaar gelede verfilmd door Leonardo DiCaprio in de film The Wolf of Wall Street.

Voor iedereen die de film nog niet gezien heeft, neem vandaag een halve snipperdag op, ga naar huis en ga kijken. Het geeft een mooi beeld van de excessen van Wall Street mogelijk gemaakt door fiatgeld.

XRP kan 10 dollar worden

Jordan Belfort zegt op Twitter dat hij whale is als het aankomt op XRP. Hij zegt hij een bedrag van zes cijfers bezit in de controversiële cryptocurrency. Controversieel omdat Ripple op dit moment verwikkeld is in een rechtszaak met de Amerikaanse Securities and Exchange Commission. Zij beweren namelijk dat XRP een security is.

De Amerikaanse ondernemer voorspelt dat de koers van XRP de 10 dollar kan bereiken. In een dergelijk geval zou de marktkapitalisatie in de buurt van de 500 miljard dollar moeten liggen. Dat is vergelijkbaar met de marktkapitalisatie van Ethereum op dit moment.

Leden van de XRP-gemeenschap schuwen de goedkeuring niet en verwelkomen Belfort met open armen.

Koers van XRP

XRP is een van de weinige munten die tijdens deze cyclus geen nieuwe all-time high heeft behaald. Dat kan komen doordat de munt moeilijker te verkrijgen is sinds de rechtszaak van de SEC (overigens wel gewoon te kopo BTC Direct). De XRP koers is nog steeds 68% lager dan de piek van 2,82 euro die op 7 januari 2018 werd behaald.

Mening bijgesteld

In 2018 zei Belfort nog dat Bitcoin nep is en niets meer dan een scam. Maar de echte “Wolf of Wall Street” is van mening veranderd, hij is nu helemaal pro-cryptocurrency. En zoals je al kan zien aan zijn profielfoto, is Belfort helemaal fan geworden van NFT’s. Hij heeft zelfs een Cryptopunk in handen.

 

The post Jordan Belfort van The Wolf of Wall Street verwacht dat XRP 10 dollar kan worden appeared first on BTC Direct | Nieuws.

All Dutch and English crypto news!

Why is Ether (ETH) price up today?

Ethereum's native token, Ether (ETH), is up today as traders assess a slew of positive updates from cryptocurrency and macro markets. Ethereum future ETF euphoria behind...

3AC’s Su Zhu arrested in Singapore

Co-founder of Three Arrows Capital (3AC) Su Zhu was arrested in Singapore when attempting to leave the country, Cointelegraph has learned from Teneo, the joint...

3AC’s Su Zhu arrested in Singapore

Co-founder of Three Arrows Capital (3AC) Su Zhu was arrested in Singapore when attempting to leave the country, Cointelegraph has learned from Teneo, the joint...

Memeinator Announced: Taking on the Meme Coin Market With a $1 Billion Vision

London, United Kingdom, September 29th, 2023, Chainwire Having already raised $500K in less than 48 hours, Memeinator has already stormed through to stage 3 of its...

Beste exchanges

Koop je crypto bij Bitvavo