HBAR koers schiet omhoog met 96% na deze verkeerde interpretatie 

Een verkeerd geïnterpreteerde aankondiging door de HBAR Foundation suggereerde dat het ICS US Treasury Fund van Blackrock was getokeniseerd op de Hedera blockchain in samenwerking met Archax en Ownera, wat leidde tot een significante misvatting en een stijging van 96% in de prijs van het HBAR-token binnen 24 uur.

Banner Default 1 (Razendsnel investeren)

Echter, Blackrock had geen directe betrokkenheid bij het tokeniseringsproces, zoals verduidelijkt door Cardano Ghost Fund DAO-oprichter Chris O’Connor, die de manier waarop de aankondiging werd gepresenteerd bekritiseerde en benadrukte dat de verkeerde interpretatie ongegronde opwinding veroorzaakte onder crypto-influencers.

HBAR’s waarde na de verwarring

Ondanks de verwarring en de tijdelijke prijsstijging blijft de waarde van HBAR meer dan 69% lager dan zijn all-time high in september 2021, zelfs nu het Hedera-netwerk van plan is zijn gebruikersbasis te versterken na de uitvoering van 33 miljard transacties in 2023.

De huidige koers van Hedera vandaag is € 0,1055. In de afgelopen 24 uur is de Hedera prijs met ▼ 35,13% gedaald – dit is een waardedaling van -€ 0,0371 euro. Experts verwachten een minimale koersprijs van € 0,3400 in 2026 en in 20312 een koersprijs van ongeveer € 1,11.

All Dutch and English crypto news!

Crypto insiders anxious and divided as spot Ether ETF decision date looms

Currently, betting markets indicate a 61% chance of U.S. spot Ether ETF approval, up from less than 11% just a few days ago.

4 reasons why Bitcoin was a buy below $70K

Technical chart patterns suggest that Bitcoin could see more upside momentum in the following weeks, mirroring previous bull cycles.

Shiba Inu whales lijken weer te ontwaken: Nieuw begin voor SHIB rally? 

De Shiba Inu (SHIB) markt staat op het punt van een mogelijke doorbraak nu de walvissen weer actief worden en grote hoeveelheden SHIB verplaatsen. Deze...

Vitalik Buterin stresses AI risks amid OpenAI leadership upheaval

Vitalik Buterin calls superintelligent AI "risky" amid leadership upheavals at OpenAI, stressing the need for caution and decentralization in AI development.

Beste exchanges

Koop je crypto bij Bitvavo