Ethereum bereikt nieuwe mijlpaal

16-04-2021 Ethereum heeft in de nacht van donderdag op vrijdag een nieuwe mijlpaal bereikt. De koers van de grootste altcoin bereikte voor het eerst de 2500 dollar grens om uiteindelijk door te stoten naar iets boven de 2540 dollar voordat de koers wat afvlakte. Ook de populaire Dogecoin maakte weer een gigantische stijging mee door bijna keer 2 te gaan binnen 24 uur en een toppunt te bereiken van 0,30 dollarcent. De koers van Dogecoin staat er om bekend om ineens flink omhoog te gaan, al dan niet voorafgegaan door een tweet van Tesla oprichter Elon Musk, maar de koers kan ook ineens hard zakken. Het opmerkelijke aan deze coin is dat die ooit voor de grap is bedoelt, maar dat schroomt niet dat deze coin mega populair is. Op dit moment ligt de koers van Dogecoin rond de 26 dollarcent.

All Dutch and English crypto news!

Plaintiffs amend complaint in Tether lawsuit for alleged USDT scheme

The class-action lawsuit alleges Tether and Bitfinix conspired to manipulate crypto market prices.

Bitcoin’s top 100 ‘dustiest’ wallets contain over $88M in BTC

More than $88 million is held in the top 100 Bitcoin wallets, which are classified as containing a “minuscule amount” of BTC.

SEC directs final S-1 submissions for Ether ETFs with target launch on July 23

SEC mandates final S-1 filings for Ether ETFs by July 16, launch set for July 23. Invesco, Galaxy set fees at 0.25%; VanEck, Franklin Templeton at...

Ether could outperform Bitcoin after spot ETF launch: Kaiko

According to Bloomberg analyst Eric Balchunas, the highly-anticipated Ethereum ETFs could launch in the United States by July 23.

Beste exchanges

Koop je crypto bij Bitvavo