ETH prijsanalyse: Ether mikt na een recente rally opnieuw op de 2.000 dollar

Ether steeg gisteren met meer dan 5% om opnieuw het 2.000 dollar niveau te bereiken en zit momenteel net onder dat bedrag

De cryptomarkt presteerde gisteren goed, waarbij Bitcoin het 30.000 dollar niveau overschreed om weer boven de 32.000 dollar te verhandelen. Ether steeg gisteren met meer dan 5%, dit na de verliezen die het dinsdag optekende.

Tegen het einde van woensdag verhandelde ETH tegen 1.996 dollar per munt. Het begon woensdag in een bearishe toon en zakte vervolgens naar een intraday-dieptepunt van 1.754,27 dollar voordat de rally van start ging. ETH wist daarvoor de 62% FIB van 1.725 dollar en het eerste grote ondersteuningsniveau van 1.724 dollar te vermijden. Ether bereikte tijdens de rally een late intraday-high van 2.033,16 dollar.

Hoewel het op het moment van schrijven weer onder de de 2.000 dollar is gezakt, lijkt Ether er klaar voor om wederom te gaan stijgen, dit vooral als het de steun van de bredere cryptomarkt ontvangt.

#Bitcoin is getting into this range, which we’ve been acting in for days.

Resistance of that range seems to be approaching.

As long as #Bitcoin sustains above $31K, all good. pic.twitter.com/b6YQxqWNfQ

— Michaël van de Poppe (@CryptoMichNL) July 21, 2021

ETH prijsvooruitzicht

De ETH/USD 4-uurs prijsgrafiek is op dit moment erg bullish, en het algehele momentum van de markt zal deze naar verwachting de komende uren verder omhoog pushen. ETH zou daarbij het 1.928 dollar kantelpunt moeten vermijden om het eerste grote weerstandsniveau op 2.102 dollar te kunnen overtreffen.

Als ETH inderdaad de ondersteuning van de bredere cryptomarkt krijgt, dan zou het de high van woensdag van 2.033,16 dollar kunnen overtreffen en waarschijnlijk zelfs de 2.050 dollar kunnen bereiken. Behoudens een langdurige marktrally zal het eerste grote weerstandsniveau het verdere opwaartse potentieel waarschijnlijk beperken.

ETH/USD prijsgrafiek. Bron: Coinalyze

Als er echter een marktbrede crypto rally zal zijn, dan zou Ether nog vóór een terugval de 2.250 dollar weerstand kunnen beproeven. Het tweede grote weerstandsniveau van de cryptovaluta zit op de 2.207 dollar.

Aan de andere kant zouden de bulls gedwongen kunnen worden, indien Ether onder de 1.928 dollar mocht zakken, om het eerste grote ondersteuningsniveau van 1.823 dollar te verdedigen. Tenzij er een enorme uitverkoop is, zou Ethereum comfortabel van haar 62% FIB van 1.725 dollar weg moeten kunnen blijven, inclusief het tweede grote ondersteuningsniveau dat momenteel op de 1.649 dollar zit.

The post ETH prijsanalyse: Ether mikt na een recente rally opnieuw op de 2.000 dollar appeared first on Cryptostart.

All Dutch and English crypto news!

Home miners may benefit from NiceHash, Marathon Digital collaboration

The new NiceHash firmware will combine the advantages of two products.

Mining execs establish organization to influence US crypto voters

A board member of the Bitcoin Voter Project described the group as nonpartisan and planned to take a different approach than initiatives like Stand With...

Crypto Biz: Riot Platforms and Bitfarms dispute escalates

This week’s Crypto Biz explores the corporate battle between Riot Platforms and Bitfarms, Tether’s $1 billion budget for startups, Ripple Labs’ new custodian deal, and...

Former Binance CEO ‘CZ’ owns 64% of BNB circulating supply — Report

Forbes estimates Zhao's net worth at a staggering $61 billion—ranking the former CEO as the world's 24th richest person.

Beste exchanges

Koop je crypto bij Bitvavo