ETH, IOTA en VET analyse: er is nog steeds sprake van een bearmarkt

Er is nog steeds van een bearmarkt sprake, aangezien de prijzen van Ether, VeChain en IOTA allemaal in de rode zone worden verhandeld terwijl we het weekend ingaan

De bearishe cyclus in de cryptomarkt zette zich ook deze week weer voort, waarbij Bitcoin nog steeds in de buurt van het 30.000 dollar bereik worstelt en Ether onder de 2.000 dollar zakt. Ether, VeChain en IOTA handelen allemaal in de rode zone terwijl we het weekend ingaan.

Deze cyclus zal zich de komende dagen hoogstwaarschijnlijk voortzetten en de cryptovaluta’s kunnen daardoor nog meer verliezen lijden. Bij een marktherstel zouden ze echter veel beter kunnen presteren en een deel van de verliezen van deze week terug kunnen winnen.

ETH prijsvooruitzicht

Ether blijft de op één na grootste cryptovaluta qua marktkapitalisatie, maar de prijs ervan heeft de afgelopen weken ondermaats gepresteerd. De ETH/USD 4-uurs prijsgrafiek laat zien dat Ether momenteel aan het worstelen is, en de prijs zou de komende dagen nog verder kunnen zakken.

ETH/USD 4-uurs prijsgrafiek. Bron: Coinalyze 

Als de huidige bearishe trend zich voortzet, dan zou het ETH/USD handelspaar onder het eerste grote ondersteuningsniveau van 1.852 dollar kunnen zakken. Tenzij als er sprake van een aanhoudende uitverkoop op de markt zal zijn, zou ETH in staat moeten zijn om uit de buurt van niveaus onder de 1.800 dollar te blijven.

Een marktrally zou er echter voor kunnen zorgen dat Ether voorbij het eerste grote 2.012 dollar weerstandsniveau zou kunnen komen.

VET prijsvooruitzicht

Het VET/USD handelspaar is de afgelopen 24 uur met bijna 4% gedaald. De 4-uurs prijsgrafiek en andere technische indicatoren laten zien dat VeChain zich in bearish gebied bevindt. De prijs van VET kan de komende dagen tot onder het 0,060 dollar ondersteuningsniveau zakken als de bear run voortzet.

VET/USD 4-uurs prijsgrafiek. Bron: Coinalyze

Tenzij er een langdurige uitverkoop en een algemeen verlies in de bredere markt plaatsvindt, zou het VET/USD handelspaar dit weekend comfortabel in staat moeten zijn om de 0,055 dollar regio te verdedigen. Om het tij te kunnen keren, heeft VET echter de hulp van de bredere markt nodig. Als er dit weekend een rally zou plaatsvinden, dan zou je zomaar kunnen zien dat de cryptovaluta opnieuw de 0,073 dollar niveaus zal proberen te bereiken.

IOTA prijsvooruitzicht

Met een waardedaling van meer dan 5% in de afgelopen 24 uur is IOTA de grootste verliezer van de drie. De 4-uurs prijsgrafiek toont aan dat er een bearishe trend in het spel is en dat de prijs de komende uren nog verder kan afdalen.

IOTA/USD 4-uurs prijsgrafiek. Bron: Coinalyze

Als deze bearishe trend zich voortzet, dan loopt IOTA het risico in de komende uren of dagen de 0,60 ondersteuning te verliezen. Een aanhoudende uitverkoop zou kunnen betekenen dat IOTA zelfs moeite zal hebben om haar positie zo rond de 0,50 dollar te kunnen behouden. In het geval van een marktrally zou het IOTA/USD handelspaar echter het eerste grote weerstandspunt op 0,73 dollar weer kunnen overtreffen. Een verdere marktrally zou er zelfs toe kunnen leiden dat IOTA zich de komende dagen op de 0,80 dollar richt.

The post ETH, IOTA en VET analyse: er is nog steeds sprake van een bearmarkt appeared first on Cryptostart.

All Dutch and English crypto news!

Hashkey HK opens AVAX trading with $1M portfolio requirement

Hong Kong crypto exchange Hashkey, the first to receive a retail crypto license in the Special Administrative Region (SAR), will open Avalanche (AVAX) trading on...

How AI is changing crypto: Hype vs. reality

In the latest Cointelegraph Report, we sought to find out the real value AI brings to the crypto industry beyond the hype surrounding the technology....

US House committee leadership threatens to subpoena SEC over FTX docs

Rep. Patrick McHenry, who chairs the United States House Financial Services Committee, has suggested that he may try to subpoena the Securities and Exchange Commission...

Binance successor in Russia: Everything you need to know about CommEx, so far

Cryptocurrency exchange Binance has claimed that it will fully quit Russia by selling its local business to a completely new exchange known as CommEx. While promising...

Beste exchanges

Koop je crypto bij Bitvavo