Elon Musk zegt dat Tesla merch te koop is met doge: stijgt 30%

Het is weer zover. Tesla baas Elon Musk weet de prijs van doge 30% omhoog te duwen met een tweet. Hij zegt daarin dat doge gebruikt kan worden voor Tesla merchandise.

Het is al even een tijdje geleden, maar de dogefather heeft het weer geflikt. De doge-enthousiasten zagen hun munt 30% stijgen na het kleine nieuws van de grote man. Hij vertelde in zijn tweet dat hij Doge zal accepteren voor Tesla merchandise en dan zal “kijken hoe het verder gaat”.

Door zijn tweet zijn weer een hoop doge-holders gerustgesteld na de flinke dumps door heel de markt. Het duurde niet lang na de tweet totdat het effect hiervan te zien was. Doge steeg van 0.14 euro tot bijna 0.19 euro.

Het is nog afwachten of doge deze prijs ook kan behouden aangezien de markt nog te onzeker lijkt. Het gedeelte van zijn tweet waarin hij zegt “te kijken hoe het verder gaat” klinkt niet erg zeker. Hij heeft dit jaar ook aangekondigd om bitcoin te accepteren voor Tesla, om dit vervolgens te schrappen. De prijs van bitcoin maakte hiermee ook een klassieke pump bij het goede nieuws, en een dump toen Tesla het niet meer als betaalmiddel gebruikte.

Ondanks dat het grootste deel van de markt rood kleurt, is doge met deze tweet wel een van de koplopers vandaag. Het lijkt bijna een solide trade techniek om doge te kopen en te wachten tot Elon Musk er iets over tweet. De twitter community ziet dat ook in en kan er wel al grappen over maken.

Persoon van het jaar

Gisteren werd Elon Musk nog bekroond als ‘persoon van het jaar’ door Time Magazine. Het is kenmerkend dat hij de dag daarna gewoon doorgaat met het hypen van Doge. Niemand is ondertussen anders gewend van de rijkste man ter aarde.

The post Elon Musk zegt dat Tesla merch te koop is met doge: stijgt 30% appeared first on BTC Direct | Nieuws.

All Dutch and English crypto news!

Bitcoin bank proposal gains momentum in El Salvador

The Bank for Private Investment will “diversify the financing options” available to investors in both Dollars and Bitcoin.

Home miners may benefit from NiceHash, Marathon Digital collaboration

The new NiceHash firmware will combine the advantages of two products.

Mining execs establish organization to influence US crypto voters

A board member of the Bitcoin Voter Project described the group as nonpartisan and planned to take a different approach than initiatives like Stand With...

Crypto Biz: Riot Platforms and Bitfarms dispute escalates

This week’s Crypto Biz explores the corporate battle between Riot Platforms and Bitfarms, Tether’s $1 billion budget for startups, Ripple Labs’ new custodian deal, and...

Beste exchanges

Koop je crypto bij Bitvavo