Elon Musk noemt Dogecoin upgrade belangrijk

Elon Musk blijft zijn steun uitspreken over Dogecoin. Het hoofd van Tesla en SpaceX en part time crypto-influencer liet op Twitter weten dat het belangrijk is dat nodes van Dogecoin hun software upgraden.

Lagere transactiekosten

De release die volgens GitHub negen dagen geleden werd uitgebracht, zou ervoor moeten zorgen dat de transactiekosten op het Dogecoin-netwerk lager worden. Dit is een probleem dat al lange tijd onderwerp is van verhitte discussies en argumenten in de Doge-gemeenschap.

Important

— Elon Musk (@elonmusk) August 30, 2021

Dogecoin nodes moeten upgraden

In de blogpost op GitHub staat dat in de nieuwe release verschillende bugs zijn verholpen en de prestaties van het netwerk in verschillende richtingen zijn verbeterd. Nu dringen Dogecoin-ontwikkelaars er bij alle gebruikers op aan om deze upgrade te implementeren en zo de prestaties van het hele netwerk te verbeteren.

De upgrade kan eenvoudig worden geïnstalleerd over de huidige 1.14-installatie heen, zonder deze te verwijderen, opnieuw te indexeren of opnieuw te downloaden. De update bereidt het netwerk voor op een verlaging van de tarieven. Het is de eerste stap in een upgrade in twee fasen die nodig is om de Dogecoin-kosten te verlagen.

Wat dat betreft helpt het dan zeker als een invloedrijk persoon als Elon Musk reageert op de tweet, zo krijgen steeds meer mensen de boodschap te zien.

De tweet waarop Musk reageerde, herinnert de Doge-gemeenschap er ook aan dat het netwerk meer nieuwe nodes nodig heeft die het netwerk helpen beveiligen en ook bijdragen aan het verlagen van de kosten.

Meer dan koers pompen

Musk wordt er vaak van beschuldigd de Doge koers te willen pumpen of dumpen. Toegegeven, zijn tweets zijn van grote invloed, zeker op de prijs van Doge. Maar het zijn niet alleen memes en slap geouwehoer, Musk lijkt zich bewust van de technische ontwikkelingen van Dogecoin. Twee maanden geleden reageerde hij ook al op dezelfde software-update. Destijds ging dit om code die werd getest op het testnet.

This is an important improvement

— Elon Musk (@elonmusk) June 22, 2021

The post Elon Musk noemt Dogecoin upgrade belangrijk appeared first on BTC Direct | Nieuws.

All Dutch and English crypto news!

Crypto Biz: Kraken offers stock trading as exchanges adapt to changing regulations

Cryptocurrency exchanges are adopting alternative strategies to conduct business in the face of tighter crypto regulatory environments worldwide. Signs are everywhere. Kraken is reportedly moving to offer...

Industry leaders and policymakers weigh in on a potential US gov’t shutdown

The United States House of Representatives has rejected a bill passed on by the Senate aimed at funding the government, and Speaker Kevin McCarthy's proposals...

Bitcoin’s inflation-hedge theory tested as rising interest rates bring turbulence to markets

The U.S. economy has been facing turbulent times lately, with the U.S. personal consumption expenditure (PCE) inflation index rising by a significant 3.5% over the...

Pond0x DEX claims $100M in trading volume as critics allege it’s a scam

The Pond0X decentralized exchange (DEX) has reached more than $100 million in total trading volume, according to a September 28 social media post from its...

Beste exchanges

Koop je crypto bij Bitvavo