Elon Musk noemt Dogecoin upgrade belangrijk

Elon Musk blijft zijn steun uitspreken over Dogecoin. Het hoofd van Tesla en SpaceX en part time crypto-influencer liet op Twitter weten dat het belangrijk is dat nodes van Dogecoin hun software upgraden.

Lagere transactiekosten

De release die volgens GitHub negen dagen geleden werd uitgebracht, zou ervoor moeten zorgen dat de transactiekosten op het Dogecoin-netwerk lager worden. Dit is een probleem dat al lange tijd onderwerp is van verhitte discussies en argumenten in de Doge-gemeenschap.

Important

— Elon Musk (@elonmusk) August 30, 2021

Dogecoin nodes moeten upgraden

In de blogpost op GitHub staat dat in de nieuwe release verschillende bugs zijn verholpen en de prestaties van het netwerk in verschillende richtingen zijn verbeterd. Nu dringen Dogecoin-ontwikkelaars er bij alle gebruikers op aan om deze upgrade te implementeren en zo de prestaties van het hele netwerk te verbeteren.

De upgrade kan eenvoudig worden geïnstalleerd over de huidige 1.14-installatie heen, zonder deze te verwijderen, opnieuw te indexeren of opnieuw te downloaden. De update bereidt het netwerk voor op een verlaging van de tarieven. Het is de eerste stap in een upgrade in twee fasen die nodig is om de Dogecoin-kosten te verlagen.

Wat dat betreft helpt het dan zeker als een invloedrijk persoon als Elon Musk reageert op de tweet, zo krijgen steeds meer mensen de boodschap te zien.

De tweet waarop Musk reageerde, herinnert de Doge-gemeenschap er ook aan dat het netwerk meer nieuwe nodes nodig heeft die het netwerk helpen beveiligen en ook bijdragen aan het verlagen van de kosten.

Meer dan koers pompen

Musk wordt er vaak van beschuldigd de Doge koers te willen pumpen of dumpen. Toegegeven, zijn tweets zijn van grote invloed, zeker op de prijs van Doge. Maar het zijn niet alleen memes en slap geouwehoer, Musk lijkt zich bewust van de technische ontwikkelingen van Dogecoin. Twee maanden geleden reageerde hij ook al op dezelfde software-update. Destijds ging dit om code die werd getest op het testnet.

This is an important improvement

— Elon Musk (@elonmusk) June 22, 2021

The post Elon Musk noemt Dogecoin upgrade belangrijk appeared first on BTC Direct | Nieuws.

All Dutch and English crypto news!

Coinbase narrows subpoena, wants Gensler’s emails during time as SEC Chair

Coinbase initially demanded a subpoena into Gary Gensler’s private communications before his time as SEC Chair but has changed tactics in its latest letter to...

Plaintiffs amend complaint in Tether lawsuit for alleged USDT scheme

The class-action lawsuit alleges Tether and Bitfinix conspired to manipulate crypto market prices.

Bitcoin’s top 100 ‘dustiest’ wallets contain over $88M in BTC

More than $88 million is held in the top 100 Bitcoin wallets, which are classified as containing a “minuscule amount” of BTC.

SEC directs final S-1 submissions for Ether ETFs with target launch on July 23

SEC mandates final S-1 filings for Ether ETFs by July 16, launch set for July 23. Invesco, Galaxy set fees at 0.25%; VanEck, Franklin Templeton at...

Beste exchanges

Koop je crypto bij Bitvavo