Een Franse bistro in Parijs accepteert nu Shiba Inu als betaling

Le Bistrot d’Eleonore et Maxence voegt zich bij de groeiende lijst van gebruikelijke bedrijven om Shiba Inu (SHIB) als betaalmethode toe te voegen. Het is een restaurant in Parijs, Frankrijk. Natheno Davy, een lokale bewoner en crypto-investeerder, deelde een video waaruit de informatie aan het licht kwam. Hieruit bleek dat de hoofdingang van het restaurant twee nieuwe “Shiba Inu geaccepteerd hier”-stickers droeg, recht boven de andere traditionele betalingsopties.

Davy zei dat hij een personeelslid van het restaurant had benaderd om de toevoeging van SHIB als betaalmethode opnieuw te bevestigen voordat hij de video schoot. Hij gaf aan dat precies op dat moment een groep van vier mannen hun lunchrekening met Shiba Inu betaalde. Davy vond het magisch! Later bezocht Davy het restaurant opnieuw met zijn vrienden en betaalde met SHIB voor een buffet van 250 euro, ongeveer $ 290.

Het restaurant bevestigde een plotselinge piek in het klantenverkeer, toen de video viraal ging op sociale-mediaplatforms, waarbij het werd bedankt voor zijn werk. Volgens Davy is het restaurant inmiddels uitgegroeid tot het beste van de omgeving. Hij vertelde verder dat de lokale bevolking een golf van restaurants verwacht die cryptocurrencies als betaalmethode gaan accepteren.

Davy, als ervaren belegger, onthulde dat Shiba Inu zijn beste investering in zijn carrière is geweest. Hij gaf aan dol te zijn op cryptocurrency, vooral SHIB. Crypto heeft de kracht om alles te veranderen, zei hij verder. Een aanhoudende bull run die steun blijft trekken van nieuwe investeerders heeft als direct resultaat gehad dat Shiba Inu mainstream geaccepteerd is geworden.

SHIB overtrof Dogecoin (DOGE) om op het moment van publicatie de negende grootste token te worden in termen van marktkapitalisatie. Uit een investering van $ 3400 in Shiba Inu, realiseerde een parttime crypto-investeerder 94.278.239,8% winst. Daarnaast kocht een anonieme persoon sinds augustus 2020 44 keer SHIB en verzamelde daarbij 70.200.003.107.594 SHIB. Dit is nu $ 5,63 miljard waard.

De bull run van SHIB heeft tegelijkertijd een negatief effect gehad op de prijs van Dogecoin.

Het bericht Een Franse bistro in Parijs accepteert nu Shiba Inu als betaling verscheen eerst op CryptoClan.

All Dutch and English crypto news!

Bitcoin conference organizer to raise $15M for Trump campaign: Report

The reported fundraiser will come after the Republican National Convention, in which delegates are expected to nominate Donald Trump as the party’s presidential candidate.

Price analysis 7/15: SPX, DXY, BTC, ETH, BNB, SOL, XRP, TON, DOGE, ADA

Bitcoin and altcoin traders set their sight on new all-time highs now that BTC price is back above $63,000.

BlackRock’s Larry Fink says he was wrong, calls Bitcoin digital gold

BlackRock, the world's biggest hedge fund, currently has $10.6 trillion in assets under management and the largest Bitcoin investment fund.

BTC price demands $63K flip as BlackRock CEO calls Bitcoin ‘legitimate’

BTC price gains from the weekend hold firm as Larry Fink confirms that he is no longer a Bitcoin "skeptic."

Beste exchanges

Koop je crypto bij Bitvavo