Dogecoin roadmap uitgebracht: dit kan je verwachten in 2022 en verder

Wist je dat Dogecoin ouder is dan Ethereum? Doge heeft wat betreft prijsontwikkeling een gestoord 2021 achter de rug en staat nu zelfs op de 12e plek qua marketcap. En dat allemaal zonder duidelijke roadmap (in managerstaal: geen stip op de horizon).

When moon?

Voor het eerst in acht jaar hebben de ontwikkelaars van Dogecoin eindelijk de allereerste roadmap gepubliceerd. In een update op de Dogecoin Foundation-website zeggen DOGE-ontwikkelaars dat nut de sleutel is tot de acceptatie van de meme-munt. Dit doel is weer onderverdeeld in vier subdoelen/projecten. En deze lijken best haalbaar, hoewel er op de vraag When Moon geen exact antwoord wordt gegeven.

Nieuwe website

Het eerste project is meteen een grote en belangrijk voor het imago en het visitekaartje van Dogecoin. De website Dogecoin.com wordt opnieuw ontworpen. Hier valt ook Dogepedia onder, een compilatie van veelgestelde vragen (FAQ) over de meme-munt.

Bieb voor honden

De volgende versie van de website wordt opgevolgd door project twee. Dit is de bouw van libdogecoin, een bibliotheek waarmee iedereen DOGE-compatibele producten kan maken zonder de diepere details van crypto-functies te hoeven kennen.

Dogecoin standard

Het derde project is de creatie van de Dogecoin-standaard. Dit moet ervoor zorgen dat het  voor potentiële ontwikkelaars simpeler wordt om producten te bouwen op Dogecoin. De hoop is dat er veel ontwikkelaars overstappen op Dogecoin.

Gigawallet

Het vierde project is de lancering van het GigaWallet-project, waarmee ontwikkelaars DOGE-transacties naadloos op hun platform kunnen integreren op dezelfde manier als andere betalingsproviders.

Volgens de ontwikkelaars zullen deze projecten de weg vrijmaken voor betalingsproviders, game-ontwikkelaars, sociale platforms en retailers om DOGE toe te voegen aan hun infrastructuur.

‘In wezen hoe meer nut, hoe nuttiger, hoe nuttiger hoe meer adoptie, hoe meer adoptie, hoe meer Dogecoin grip krijgt als een serieuze universele valuta voor mensen overal.’

De roadmap vermeldt ook nog twee andere projecten (waaronder proof of stake), een voorstel en een samenwerking met een ander bedrijf. Hier is nog niet veel over bekend, en de ontwikkelaars zeggen dan ook dat ze in 2022 meer details zullen geven.

Krijg Dogecoin van ons

Dogecoin kan nog wel eens een mooie toekomst tegemoet gaan. Investeer in je toekomst met tien euro Doge van ons. Wat moet je hier voor doen? Maak een account aan met vouchercode NIEUWS en je krijgt 10 euro van ons om mee te handelen op ons nieuwe platform. Deze vouchercode vul je onderaan het aanmeldscherm in. Klik op de knop hieronder om direct een account aan te maken.


Geef mij 10 euro

Liever eerst meer informatie?

 

The post Dogecoin roadmap uitgebracht: dit kan je verwachten in 2022 en verder appeared first on BTC Direct | Nieuws.

All Dutch and English crypto news!

Bitcoin is the only decentralized currency, Tether CEO says

The CEO of the company behind the world’s largest stablecoin, Tether (USDT), believes that Bitcoin is the only unstoppable cryptocurrency.

Tokenizing music catalogs: The next frontier for Web3 and the music industry

At the Proof of Talk 2024 conference in Paris, Serio Mottola, the CEO of Music Protocol, advocated for integrating blockchain technology into the already established...

Bitcoin price tracks $68K as ‘chicken’ crypto market shrugs off US PPI

Bitcoin and altcoins are unmoved by a significant inflation slowdown, as shown in the latest U.S. macro data.

Bitget COO Apprentices Showcase Talent at the University of Nicosia Event

Victoria, Seychelle, June 13th, 2024, Chainwire Bitget, a leading cryptocurrency exchange and Web3 company, is excited to announce the participation of its COO Apprentices in a...

Beste exchanges

Koop je crypto bij Bitvavo