Dogecoin prijsanalyse: DOGE kan binnenkort de 0,25 dollargrens doorbreken

De cryptomarkt handelt momenteel bullish, en dat zou DOGE de komende uren voorbij de 0.25 dollargrens kunnen laten komen

De cryptomarkt heeft de recente bearishe tendensen van zich afgeschud en verhandelde de afgelopen 24 uur in het groen. Bitcoin is met meer dan 2% gestegen en wil weer het 35.000 dollar weerstandspunt beproeven.

De Bitcoin rally heeft de andere cryptovaluta’s alsook een impuls gegeven, waarbij Dogecoin de afgelopen 24 uur eveneens met 1,3% is gestegen. De rally van de algehele markt zou deze hele week nog kunnen voortduren, en dat zou DOGE in staat kunnen stellen om in de komende uren het 0,25 dollar weerstandsniveau te doorbreken.

It comes as no surprise that #BTC is suddenly enjoying a surge in price just before the Weekly Close

Over the past few weeks, $BTC threatened to lose its Higher Low many times, only to reclaim it before the Weekly Close

This week too may be no different#Crypto #Bitcoin pic.twitter.com/moyKh9sSx8

— Rekt Capital (@rektcapital) July 11, 2021

DOGE prijsvooruitzicht

Dogecoin blijft één van de toonaangevende cryptovaluta’s plus één van de best presterende in de afgelopen 24 uur. Na aan een bearische beweging richting de 0,20 dollar weerstand te hebben geboden, waren de bulls in staat om de prijs omhoog te pushen. DOGE verhandelt momenteel tegen 0,22 dollar per munt.

Het DOGE/USD handelspaar zou nu naar het 100-daags eenvoudig voortschrijdend gemiddelde op 0.2377 kunnen bewegen. Een rally voorbij de 100-daagse SMA zou Dogecoin het vereiste momentum kunnen geven om evenzo haar 7-daagse piekprijs van 0.2499 dollar te overtreffen.

De algehele prijsactie van Dogecoin wordt momenteel met een bullish momentum verhandeld. De cryptovaluta is zich aan het herstellen van de verliezen die het de afgelopen week heeft geleden, toen deze onder de 0,25 dollargrens zakte. Die prijsdaling kwam ondanks het feit dat Elon Musk beweerde dat Dogecoin het als betaalmiddel beter dan Bitcoin en Ether zou doen.

DOGE/USD prijsgrafiek. Bron: Coinalyze

Reminder: The Dogecoin update is coming soon! It will position Doge perfectly to become one of the most used currencies in the world.

— Matt Wallace ⚠️ (@MattWallace888) July 9, 2021

De MACD lijn van DOGE bevindt zich op dit ogenblik in het bullishe gebied, terwijl de 14-daagse RSI dichter bij de overbought regio ligt, wat aangeeft dat het handelspatroon van de cryptovaluta bullish is en dat de prijs nog verder zou kunnen stijgen.

Aangezien de bredere markt zich nog steeds in de bearishe gemoedstoestand van de afgelopen weken bevindt, zouden de bears zomaar weer de touwtjes in handen kunnen krijgen. Als zij dat inderdaad doen, dan kan het DOGE/USD handelspaar onder de 0,20 dollar steun zakken. Elke beweging in de richting van de 0,20 dollar kan DOGE eveneens aan de 0,15 dollar regio blootstellen, die voor het laatst op 21 juni gezien werd.

The post Dogecoin prijsanalyse: DOGE kan binnenkort de 0,25 dollargrens doorbreken appeared first on Cryptostart.

All Dutch and English crypto news!

Celsius creditors vote in favor of reorganization plan

The creditors involved in the Celsius bankruptcy case have voted in favor of a plan that will see funds returned to them as well as...

Crypto exchange Binance reopens exchange services in Belgium

Crypto exchange Binance has reopened registrations and access to its products and services for its Belgian crypto users again -  three months after the exchange...

Vitalik Buterin’s Privacy Pool idea is interesting, but it’s just the start

By now, most of the cryptosphere has heard of Privacy Pools - a project launched this year by Ameen Soleimani, a well-known developer and founder....

Crypto bills could be delayed as many prepare for US gov’t shutdown

The United States government could be shut down in the next 7 days with House Speaker Kevin McCarthy facing political pressure from members of his...

Beste exchanges

Koop je crypto bij Bitvavo