Dogecoin op weg naar $0,3: Wat zijn de volgende koersdoelen voor DOGE?

Dogecoin (DOGE) lijkt op het punt te staan om uit een patroon te breken, wat zou kunnen resulteren in DOGE die $0.3 bereikt in de komende weken. Dogecoin-investeerders kunnen zich mogelijk verheugen nu de memecoin een comfortabele rally op de grafieken heeft laten zien. De recente prijsstijging duwde ‘s de nummer een memecoin naar een kritisch niveau, wat als het wordt doorbroken, mogelijk kan leiden tot verdere prijsstijgingen in de komende dagen.

Banner Default 1 (Razendsnel investeren)

CoinMarketCap meldde dat de prijs van DOGE in de afgelopen zeven dagen met ongeveer 5% is gestegen. Het goede nieuws is dat de waarde van de memecoin in de afgelopen 24 uur alleen al met meer dan 7% is gestegen. Op het moment van schrijven handelde DOGE op $0.1562 met een marktkapitalisatie van meer dan $22.5 miljard.

Technische indicatoren wijzen op verdere groei

Analisten hebben een bullish dalende wigpatroon op de dagelijkse grafiek van de memecoin geïdentificeerd. Dankzij de recente prijsstijging lijkt Dogecoin op het punt te staan om boven dat patroon uit te breken, wat verdere groei kan stimuleren. Een mogelijke uitbraak zou DOGE naar $0.3 kunnen brengen in de komende weken.

Ondersteuning van marktindicatoren

Diverse marktindicatoren wijzen op een bullish vooruitzicht voor Dogecoin. De MACD-indicator vertoonde een duidelijke bullish crossover, terwijl de Relative Strength Index (RSI) boven de neutrale markering van 50 lag. Een andere bullish indicator was de Chaikin Money Flow (CMF), die een stijging registreerde.

Voorspellingen voor de prijs van Dogecoin

Als de bull rally doorgaat, zou de prijs van DOGE eerst $0.16 moeten bereiken, aangezien er vorige keer toen DOGE die prijs bereikte, veel liquidaties plaatsvonden. Het is belangrijk dat DOGE eerst boven dat niveau komt, omdat hoge liquidaties vaak leiden tot prijscorrecties. Vervolgens zou DOGE het bereik van $0.166–$0.17 kunnen betreden, en een succesvolle uitbraak hierboven zou de weg vrijmaken voor de memecoin om $0.3 te bereiken.

All Dutch and English crypto news!

Public Bitcoin miners secured $2B in financing ahead of halving

Miners’ equity funding activity is expected to be lower in the second quarter of 2024, with less than $500 million invested as of mid-May.

Lido (LDO) price soaring after Lido DAO resolves Numic security breach

LDO price is surging after Lido DAO resolved a security breach involving Numic. No funds were lost or operations disrupted, demonstrating strong crisis management. The token’s market...

Analysts bullish on Pepe (PEPE), Rollblock (RBLK) and Kaspa (KAS) – are these the best cryptos to buy right now?

With a number of analysts indicating that Pepe (PEPE), Rollblock (RBLK) and Kaspa (KAS) might be some of the best coins to invest in right...

Bitcoin derivatives hint at potential rally above $73K — New all-time highs next

Bitcoin derivatives data suggests room for additional price upside in the coming weeks as Ethereum ETF approval chances rise.

Beste exchanges

Koop je crypto bij Bitvavo