Dit zijn de beste Black Friday Bitcoin en crypto deals van 2021

Nu onze economie geteisterd wordt door hoge inflatie, komt black friday als geroepen. Veel crypto-artikelen zijn tegen hoge kortingen te verkrijgen.

Wat dacht je bijvoorbeeld van 25% korting op De Bitcoin Standaard en De Fiat Standaard? De Ledger Nano S voor 45,47 euro of een CRYPTOTAG voor 99 euro? Alle kortingen gelden tot en met 29 november, tenzij anders vermeld.


Bekijk alle deals

 

Bitcoin- en Fiat Standaard (NL) | 25% korting

Schrijver Saifedean Ammous schetst met deze twee boeken onze economsiche en monetaire realiteit en hoe we hier zijn gekomen.

Het Nederlandse boek De Bitcoin Standaard kwam in 2020 uit en is het meest verkochte bitcoin boek ooit. Dit is het beste boek als je meer wil weten over de opkomst van een gedecentraliseerde, apolitieke, vrije markt alternatief voor onze centrale banken.

Zijn nieuwste boek De Fiat Standaard komt dit jaar uit en levering wordt op 31 december verwacht, maar kan nu al tijdelijk met 25% korting besteld worden. Wees er snel bij!

Goed om te weten, is dat je op alle Nederlandse boeken tijdelijk 25% korting krijgt.


Pak 25% korting

 

Ledger Nano S | 30% korting

Ledger Nano S voor maar 45,47 euro! Dit is de populairste hardware wallet aller tijden en is nog nooit zo goedkoop geweest. Goedkoper dan dit kom je ze niet tegen. De wallet is in verschillende kleuren te krijgen, maximaal drie per persoon.

Koop de Ledger Nano S met 30% korting.


Bekijk deal

 

CRYPTOTAG | 99 euro

Op zoek naar een premium product om je private keys veilig mee te bewaren? De CRYPTOTAG Zeus Starter Kit en de CRYPTOTAG Zeus uitbreiding zijn beiden tijdelijk verkrijgbaar met 23% korting. Hierdoor kun je al voor 99 euro de trotse eigenaar worden van deze titanium platen. Deze korting geldt tot en met 28 november.

Wat is Black Friday?

Voor diegene die de hype niet hebben meegekregen: Black Friday is komen overwaaien uit de Verenigde Staten. De dag na Thanksgiving geven (online) winkels flinke kortingen mee aan hun producten. Black Friday wordt beschouwd als het begin van het seizoen voor kerstaankopen.

Om klanten naar winkels te trekken, adverteren veel ondernemers met speciale aanbiedingen.

De term Black Friday slaat ook op zwarte cijfers schrijven. Dat wil zeggen, veel artikelen verkopen om dat jaar goede verkoopcijfers te kunnen overleggen. In de Verenigde Staten (en eigenlijk ook in de rest van de wereld) is het gebruikelijk om verliescijfers met rode inkt in de boeken te schrijven. Winstcijfers schrijf je dan juist weer met zwarte inkt.

Nederland moet er sinds een paar jaar ook aan geloven. Grote elektronicabedrijven stunten met grote kortingen. Eigenlijk een perfect moment om nu al cadeaus in te slaan voor de feestdagen.


Check alle deals

The post Dit zijn de beste Black Friday Bitcoin en crypto deals van 2021 appeared first on BTC Direct | Nieuws.

All Dutch and English crypto news!

Gemini to halt operations in the Netherlands by mid-November

New York-headquartered crypto exchange Gemini has decided to quit the Netherlands, following in the footsteps of crypto giant Binance. The company cites its inability to...

New US bill to require firms to report off-chain transactions to CFTC

A new bill in the United States aims to require cryptocurrency service providers to report all blockchain transactions to a government repository. On Sept. 28, U.S....

NFT artist raises $140K for cancer support charity

A nonfungible token (NFT) artist raised nearly $140,000 (114,000 British pounds) from an art event in Edinburgh, Scotland to support cancer treatment. Maggie's Edinburgh - an...

French police raid Nvidia offices amid antitrust investigation: Report

Nvidia, one of the global leaders in artificial intelligence (AI) chip production with headquarters in California, reportedly faced a police raid in its French offices...

Beste exchanges

Koop je crypto bij Bitvavo