Dit zijn de altcoins die Ran Neuner van CNBC nu koopt

Ran Neuner is een journalist die al jaren meeloopt in de crypto-industrie en honderdduizenden volgers verzamelde. Nu onthult hij op Twitter welke altcoins voor de komende bullrun zijn voorkeur genieten. Ook geeft hij aan welke altcoins je volgens hem juist zou moeten ontwijken op dit moment.

Voor welke altcoins kiest Ran Neuner?

De eerste altcoin die Ran Neuner noemt als een munt waarin hij veel geld stopt, is Solana. Dit project staat natuurlijk bekend als een grote concurrent van Ethereum op het gebied van smart contracts en veel investeerders hopen dat het de nummer twee van zijn troon kan stoten.

Banner Default 1 (Razendsnel investeren)

Vooralsnog is daar nog geen sprake van. Waar Solana een market cap van ~64 miljard dollar kent, staat er voor Ethereum een market cap van 357 miljard dollar op de borden. Wat dat betreft moet Solana nog een paar keer over de kop om het project van Vitalik Buterin in te halen.

Solana staat bekend als een razendsnel en relatief goedkoop netwerk. Het enige probleem is dat het netwerk soms offline gaat door problemen in de software, maar dat is iets wat in de toekomst hopelijk verholpen kan worden.

Verder investeert Ran Neuner momenteel in Arwear (AR), een decentraal netwerk voor het opslaan van data. AR omschrijft zichzelf als een gedeelde harde schijf die niets vergeet. Ook is Neuner bullish over Toncoin (TON), het project van Telegram.

Deze munten koopt Ran Neuner juist niet

Hoewel hij bullish is over Solana, AR en TON, is het volgens Ran Neuner minder slim om HBAR, Cardano en XRP te kopen. Dat zijn projecten die hij op dit moment niet meer ziet zitten.

Met name Cardano en XRP waren de grote sterren van de 2017-2018 bullrun in de crypto-industrie. Daarna is het echter nooit meer helemaal goed gekomen met de twee projecten.

Vooral XRP had moeite om zijn oude all-time high te benaderen, wat onder andere kwam door de zware rechtszaak die Ripple voerde met de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC). Ripple is het bedrijf achter de XRP token.

Geloof jij nog in deze projecten of ben jij het eens met de negatieve analyse van Ran Neuner?

All Dutch and English crypto news!

Analysts bullish on Pepe (PEPE), Rollblock (RBLK) and Kaspa (KAS) – are these the best cryptos to buy right now?

With a number of analysts indicating that Pepe (PEPE), Rollblock (RBLK) and Kaspa (KAS) might be some of the best coins to invest in right...

Bitcoin derivatives hint at potential rally above $73K — New all-time highs next

Bitcoin derivatives data suggests room for additional price upside in the coming weeks as Ethereum ETF approval chances rise.

Multipool partners with BSO enabling ultra-fast low latency trading

Majuro, Marshall Islands, May 21st, 2024, Chainwire Multipool, a leading innovator in the blockchain and cryptocurrency industry, announces corporate partnership with industry-leading global connectivity provider BSO,...

SEC contacted exchanges to update spot Ether ETF applications: Report

Officials reportedly contacted the Nasdaq, the Chicago Board Options Exchange and the New York Stock Exchange to make updates and changes to existing spot Ether...

Beste exchanges

Koop je crypto bij Bitvavo