Dit wil je zien, Tom Brady boos door crypto grappen tijdens Netflix roast

Tijdens een avond vol grappen en luchtige plaagstoten vond NFL-legende Tom Brady zichzelf in het middelpunt van een Netflix roast die net iets te dicht bij huis kwam. De kampioen verloor namelijk tijdens de FTX crash een groot deel van zijn vermogen. Dit was voor alle grappenmakers het ideale momenten om Tom hier nogmaals aan te herinneren.

Banner Default 5 (Laatste nieuws)

Reactie van Tom Brady op crypto grap

Het komische spektakel “The Greatest Roast of All Time” zag Brady geconfronteerd worden met scherpe opmerkingen van komieken, waaronder Nikki Glaser. Echter, een specifieke grap over zijn financiële verliezen in cryptocurrency raakte de zevenvoudige Super Bowl-kampioen duidelijk.

Achtergrond van Brady’s verbinding met FTX

Glaser maakte een opmerking over Brady’s mislukte investeringen in crypto, met name zijn associatie met het inmiddels ter ziele gegane cryptobedrijf FTX. Deze opmerking, die verwees naar Brady’s voormalige teamgenoot Rob Gronkowski, werd gemengd ontvangen door het publiek.

Juridische problemen na ineenstorting FTX

De connectie van Brady met FTX gaat dieper dan alleen slechte investeringskeuzes. Hij diende als ambassadeur voor het bedrijf en ontving samen met zijn toenmalige vrouw, Gisele Bundchen, aanzienlijke aandelen als compensatie voor het promoten van FTX. Brady en Bundchen worden nu geconfronteerd met juridische uitdagingen, aangezien zij en andere beroemdheden worden aangeklaagd door FTX-investeerders die terugbetaling eisen na de ineenstorting van het bedrijf.

Reflectie op financiële beslissingen

De roast, bedoeld als een speelse eerbetoon aan een van de grootste spelers in het football, onderstreepte onbedoeld het echte drama en de financiële problemen waarmee Brady wordt geconfronteerd. Ondanks zijn prestaties op het veld hebben zijn financiële beslissingen buiten het veld een aanzienlijk deel van de kritiek en stress veroorzaakt, zoals te zien was in het ongemakkelijke gelach van de avond.

All Dutch and English crypto news!

Bitcoin conference organizer to raise $15M for Trump campaign: Report

The reported fundraiser will come after the Republican National Convention, in which delegates are expected to nominate Donald Trump as the party’s presidential candidate.

Price analysis 7/15: SPX, DXY, BTC, ETH, BNB, SOL, XRP, TON, DOGE, ADA

Bitcoin and altcoin traders set their sight on new all-time highs now that BTC price is back above $63,000.

BlackRock’s Larry Fink says he was wrong, calls Bitcoin digital gold

BlackRock, the world's biggest hedge fund, currently has $10.6 trillion in assets under management and the largest Bitcoin investment fund.

BTC price demands $63K flip as BlackRock CEO calls Bitcoin ‘legitimate’

BTC price gains from the weekend hold firm as Larry Fink confirms that he is no longer a Bitcoin "skeptic."

Beste exchanges

Koop je crypto bij Bitvavo