Dit is wat je kan verwachten van Shiba Inu in 2024 en 2025

Goed nieuws voor fans van Shiba Inu! De ontwikkelaars zitten niet stil en er is een ambitieuze planning onthuld voor de toekomst van het hele Shiba Inu-universum. Deze planning wordt ook wel een roadmap genoemd.

Alles afgerond in 2024?

Lucie, hoofd marketing Shiba Inu, heeft op X een bijzondere aankondiging gedaan. Ze gaf een kijkje in haar meeting met Shytoshi Kusama, de hoofdprogrammeur en mede-oprichter van Shiba Inu, en onthulde een planning voor alle lopende projecten. Hoewel de details geheim blijven, was Lucie duidelijk: “Het doel is om alles voor het einde van dit jaar af te ronden!”

Lucie legde uit dat het streven is om alle huidige en toekomstige projecten binnen 2024 of 2025 te voltooien. Ze benadrukte wel dat dit geen garantie is, maar een ambitieuze doelstelling. Eerder kondigde ze al aan dat 1.000 nieuwe projecten zich bij het Shiba Inu-ecosysteem zouden aansluiten. Gezien de enorme hoeveelheid lopende en geplande projecten lijkt de deadline misschien wat optimistisch.

Nieuwe samenwerkingen Shiba Inu

Onlangs maakte Lucie melding van nieuwe partnerships voor het Shibarium-ecosysteem. Dit moet de adoptie van de SHIB-token, de digitale valuta van Shiba Inu, een boost geven. Strategische samenwerkingen lijken te helpen om de grote projecten binnen het netwerk te stroomlijnen en de ontwikkeling te versnellen.

Lucie lichtte ook een aantal lopende initiatieven binnen het Shiba Inu-ecosysteem toe. Ze sprak over de ontwikkeling en het gebruik van gedecentraliseerde apps (dApps) binnen het netwerk en over de positieve impact van nieuwe partnerschappen op het Shibarium-netwerk.

Lucie ging ook in op de impact van de doelstellingen op de Shiba Inu-tokens, zoals BONE, LEASH en SHIB. Ze gaf aan dat het behalen van de doelstellingen deze tokens ten goede zal komen, met name door middel van het “verbranden” van SHIB-tokens.

Tot slot tweate Lucie over de invloed van Decentralized Autonomous Organizations (DAO’s) op LEASH en Shiboshis-tokens. Ze gaf ook hints over de toekomstplannen voor ‘Shib the Metaverse’, een virtuele wereld die het Shiba Inu-universum uitbreidt naar de digitale dimensie.

All Dutch and English crypto news!

Bitget Announces Listing of Portal: Revolutionizing the Web3 Gaming Landscape

Victoria, Seychelles, February 29th, 2024, Chainwire Bitget, the leading cryptocurrency exchange and Web3 platform, is thrilled to announce the listing of Portal, a groundbreaking platform set...

Floki DAO outlines proposal to burn 190 billion tokens

New proposal seeks to burn 190 billion FLOKI tokens. Over $11 million worth of FLOKI tokens to be permanently removed if vote passes. Will FLOKI price explode? A...

BEAM And Chiliz (CHZ) Retain Gains Amid Market Correction While NuggetRush Emerges As New Market Sensation

TLDR Investors are impressed with Beam’s February recovery. Chiliz (CHZ) has also jumped to the $0.10 range. NuggetRush (NUGX) has sold nearly 200 million tokens as its presale...

LTO Network makes their Layer-1 blockchain available for the fight against counterfeit goods

Amsterdam, Netherlands, February 29th, 2024, Chainwire Scantrust and LTO Network Partnering for Secure, Transparent items. Scantrust’s innovative Secure QR codes, a well-known and proven tool against counterfeiting,...

Beste exchanges

Koop je crypto bij Bitvavo